Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Ο Σάκης Τσιώλης έδωσε το σύνθημα και πλέον όλοι στον Βόλο κινούνται γύρω από τα Play off.


Τα όσα συνέβησαν μετά τον αγώνα του Βόλου με την ΑΕΛ δεν τιμούν κανένα, αφού τόσο επίθεση στον δημοσιογράφο όσο και η ανακοίνωση της ΠΑΕ είναι πράγματα που πρέπει να ξεχάσουμε αμέσως.

Εκείνο που μένει λοιπόν είναι οι τρεις βαθμοί που φέρνουν τον Βόλο μπροστά σε μία νέα πρόκληση για τη φετινή σεζόν. Ποια είναι αυτή; Η συμμετοχή Play off.

Ουσιαστικά την αρχή έκανε ο ίδιος ο τεχνικός του Βόλου με δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τους βυσσινί, λέγοντας πως πλέον ένας νέος στόχος βρίσκεται στον ορίζοντα.

Τα πράγματα ωστόσο δεν είναι εύκολα, αφού η ομάδα θα πρέπει να πάρει εκτός έδρας νίκες για να τα καταφέρει. Η αρχή ωστόσο θα γίνει την Κυριακή στον Βόλο εναντίον του Ηρακλή.

Ο Σάκης Τσιώλης σκέφτεται λοιπόν να "σφίξει" λίγο το σχήμα του στα χαφ με τη χρησιμοποίηση ενός παίκτη δίπλα στον Άλβαρες, αφού η κρισιμότητα του αγώνα είναι μεγάλη.

Το καλό για τον Έλληνα τεχνικό είναι πως δεν έχει προβλήματα ενόψει της αναμέτρησης με τον Γηραιό και στην προπόνηση της Παρασκευής θα δείξει τα οριστικά του πλάνα για το συγκεκριμένο ματς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου