Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών τιμώρησε την Ζανκτ Πάουλι η γερμανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία λόγω του τραυματισμού του βοηθού διαιτητή και της διακοπής της αναμέτρησης με την Σάλκε στην 1η Απριλίου.



Οπαδοί της Ζανκτ Πάουλι πέταξαν ένα ποτήρι μπύρας στον βοηθό διαιτητή και τον τραυμάτισαν, με αποτέλεσμα ο ρέφερι να διακόψει οριστικά το παιχνίδι, το οποίο κέρδισε στα χαρτιά η Σάλκε με 2-0.
Η ομοσπονδία έκρινε ότι η Ζανκτ Πάουλι δεν μπόρεσε να προστατέψει τους διαιτητές του συγκεκριμένου παιχνιδιού και την τιμώρησε με μία αγωνιστική. Συνεπώς η ομάδα του Αμβούργου δεν θα έχει τους οπαδούς της στο πλευρό της στο ματς με την Βέρντερ Βρέμης στις 23 Απριλίου.
Η διοίκηση της Ζανκτ Πάουλι πάντως έχει δικαίωμα να ασκήσει έφεση.
"Μπύρα στον σβέρκο!"
Οι οπαδοί της ομάδας πάντως δεν έδειξαν να... μετάνιωσαν για το ποτήρι με την μπύρα που δέχθηκε ο βοηθός διαιτητή και γι` αυτό τον λόγο αποφάσισαν να αναρτήσουν σχετικό πανό στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπάγερ Λεβερκούζεν την Κυριακή (10/04).
Στο πανό είχαν γράψει "Σκάστε και πιείτε - Μπύρα στον σβέρκο", ενώ στην λέξη hooligans είχαν σχεδιάσει δύο ποτήρια μπύρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου