Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Ο Πιερικός πήρε μεγάλη νίκη στην Φυλή με 2-1 επί του Θρασύβουλου στην προσπάθεια που κάνει για να εξασφαλίσει την παραμονή του




ο Πιερικός πήρε μια σπουδαία νίκη με 2-1 επί του Θρασύβουλου στην προσπάθεια που κάνει για να εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία. Ο Πιερικός έφτασε στους 37 βαθμούς, ενώ ο Θρασύβουλος παρέμεινε στους 32.

Η ομάδα της Κατερίνης ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 38' με κεφαλιά του Πέτρου, μετά από εκτέλεση φάουλ του Πέντα, με τον Θρασύβουλο να ισοφαρίζει σε 1-1 με δυνατό σουτ του Φρίμπονγκ στο 64'. Το τελικό 1-2 για τον Πιερικό διαμόρφωσε στο 88' πάλι με κεφαλιά ο Πέτρου μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πέντα.



Θρασύβουλος-Πιερικός 1-2

(64' Φρίμπονγκ-38', 88' Πέτρου)

Θρασύβουλος: Σιδεράκης, Παπαθανασίου, Ζώνας, Λανγκλέ, Παπαζούδης, Κατσίκης, Βασίλειου, Σκούρτης, Ζαχαρόπουλος (47' λ.τρ. Ζαχαρόπουλος), Τσιμικλής (71' Μπακασέτας), Φρίμπονγκ.

Πιερικός: Γουμάγιας, Παπαγεωργίου, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Πέτρου, Κοντέων, Πουρτουλίδης (71' Λόπεζ), Πέντα, Μιλόσκοβιτς, Γκουγκουλιάς (90' Κωνσταντινίδης), Πουλάκος (73' λ.τρ. Καλαγκάνης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου