Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Παλέρμο - Νάπολι 2-1





Μόνο ως αυτοκτονία μπορεί να χαρακτηριστεί η ήττα της Νάπολι με 1-2 από την Παλέρμο, καθώς η ομάδα του Γουόλτερ Ματζάρι όχι μόνο αποχαιρέτισε οριστικά κάθε ελπίδα για το πρωτάθλημα, αλλά έχασε και την 2η θέση από την Ιντερ.
Οι ναπολιτάνοι ξεκίνησαν με το δεξί στον αγώνα καθώς ο Καβάνι άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 2ο μόλις λεπτό. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη.
Στο 38` η Παλέρμο ισοφάρισε σε 1-1 με τον Μπαλζαρέτι ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Μπόβο ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι και έγραψε το 2-1. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν καθαρίσει μάλιστα τον αγώνα στην επανάληψη, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν τρίτο γκολ μέχρι και την συμπλήρωση των 90`.


ΠΑΛΕΡΜΟ: Σίριγκου, Κασάνι, Εσεκιέλ Μουνιός, Μπαλτζαρέτι, Μιλιάτσο, Μπατσίνοβιτς (78' Άκουα), Νοτσερίνο, Ίλιτσιτς (71' Καζάμι), Παστόρε, Αμπέλ Ερνάντες.

ΝΑΠΟΛΙ: Ντε Σάνκτις, Καμπανιάρο, Κριμπάρι, Βίκτορ Ρουΐθ, Μάτζο (46' Σουνίγκα), Πατζιέντζα (56' Γεμπντά), Γκαργκάνο, Ντοσένα, Χάμσικ (65' Κριστιάνο Λουκαρέλι), Μασκάρα, Καβάνι.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου