Κυριακή 24 Απριλίου 2011

ο Φερνάντο Τόρες κατάφερε να σκοράρει για πρώτη φορά με την φανέλα της Τσέλσι, στην νίκη των "μπλε" με 3-0 επί της Γουέστ Χαμ



Ο Κάρλο Αντσελότι και πάλι κράτησε τον Ισπανό στράικερ αρχικά στον πάγκο και η Τσέλσι κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 44' με τον Φρανκ Λάμπαρντ.

Ο Τόρες πέρασε στο ματς στο 76' αντί του Ντιντιέ Ντρογκμπά και στο 84' κατάφερε να πετύχει το πρώτο του γκολ με την φανέλα της νέας του ομάδας με κοντίνό πλασέ από ασίστ του Νικολά Ανελκά.

Αυτό ήταν το 10ο τέρμα στο πρωτάθλημα για τον Τόρες, καθώς είχε βάλει 9 με την Λίβερπουλ, ενώ είχε να σκοράρει 903 αγωνιστικά λεπτά (Λίβερπουλ, Τσέλσι, Ισπανία)

Η Τσέλσι επικράτησε τελικά 3-0, με το τελικό σκορ να διαμορφώνει ο Φλοράν Μαλουντά στο 93', ενώ διατηρήθηκε 6 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Δεν έδωσε το χέρι τον Τέρι ο Μπριντζ


Όπως αναμενόταν, ο Γουέιν Μπριντζ και πάλι δεν έδωσε το χέρι στον Τζον Τέρι στον χαιρετισμό παικτών και διαιτητών πριν την έναρξη του ματς.


Οι συνθέσεις

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Νταβίντ Λουΐζ, Τέρι, Άσλεϊ Κόουλ, Εσιέν (56' Μπεναγιούν), Όμπι Μίκελ, Λάμπαρντ, Καλού (70' Ανελκά), Μαλουντά, Ντρογκμπά (76' Τόρες).

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Γκριν, Λαρς Γιάκομπσεν, Γκάμπιντον, Μανουέλ ντα Κόστα, Μπριντζ, Σπέκτορ, Νομπλ (59' Ρόμπι Κιν), Χίτσλσπεργκερ, Σιρς (81' Ομπίνα), Ντεμπά Μπα, Κάρλτον Κόουλ (78' Πικιόν).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου