Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Φαίνεται τα παραπτώματα του Αριέλ Ορτέγκα δεν έχουν σταματημό...Ο 37άχρονος επιθετικός όπως ισχυρίζεται ο προπονητής του, δεν πήγε στην προπόνηση, επειδή βγήκε για να πιει!



Ο κόουτς της αργεντίνικης Ολ Μπόις άφησε εκτός αποστολής τον Ορτέγκα για άλλη μια φορά, δηλώνοντας σε αυτόν έμμεσα πως μάλλον είναι ξένο σώμα στην ομάδα.

Σύμφωνα λοιπόν με μέσα της Αργεντινής την Παρασκευή το βράδυ ο Αριέλ δεν πήγε στην προπόνηση της ομάδας χωρίς να ενημερώσει κανέναν.

Πέρασαν οι ώρες και εκείνος δεν εμφανίστηκε ποτέ. Αμέσως οι φόβοι "πυροδοτήθηκαν" πως ο πρώην παίκτης της Ρίβερ Πλέιτ, βρίσκονταν σε κάποιο μπαρ ξεχασμένος ως συνήθως.

Έπειτα από πολλές ώρες ο Ορτέγκα ειδοποίησε τον τεχνικό της ομάδας, Χοσέ Ρομέρο ότι δεν πήγε στην προπόνηση λόγω κάποιων προσωπικών του ζητημάτων...

"Δεν ξέρουμε τι συμβαίνει με τον ποδοσφαιριστή αλλά σίγουρα δεν κάνει καλό στην ομάδα αυτή η συμπεριφορά του. Το ξέρουμε πως είναι αρκετά δύστροπος άνθρωπος. Υπάρχουν φήμες από παλιά για εκείνον πως έπινε, ελπίζουμε να μην το κάνει και τώρα γιατί θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν από το σύλλογο",πρόσθεσε ο προπονητής της ομάδας.

Οι κακές γλώσσες υποστηρίζουν πάντως πως τον είδαν σε γνωστό μπαρ της περιοχής μαζί με μία αιθέρια παρουσία... Θυμίζουμε πως ο ποδοσφαιριστής ανήκει στην Ρίβερ Πλέιτ,  ενώ τώρα είναι δανεικός στην Ολ Μπόις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου