Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Στη διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου για την αναμέτρηση με την Καβάλα οι Στιούαρτ, Φλίσκας και Πόι, με τον Έλληνα τεχνικό ωστόσο να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες 8 ποδοσφαιριστών.



Με απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία της Ξάνθης ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης της Κυριακής κόντρα στην Καβάλα.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος είδε με ικανοποίηση τον Τζόρνταν Στιούαρτ να ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας και να δηλώνει "παρών" για το ματς στο "Ανθή Καραγιάννη".

Μάλιστα ο Έλληνας τεχνικός μπορεί να υπολογίζει και στις υπηρεσίες των Μάουρο Πόι και Κώστα Φλίσκα οι οποίοι εξέτισαν τις τιμωρίες τους.

Ωστόσο τα προβλήματα δεν λείπουν καθώς για το παιχνίδι της 29ης αγωνιστικής δεν υπολογίζονται οι Σουάνης, Κομεσίδης, Μπόατεγκ, Βάλλας, Κιντάνα και Βασιλακάκης που είναι τιμωρημένοι αλλά και οι Μίκαελ Γκσπούρνινγκ και Κιμ Τζάγκι που είναι κλινήρεις στο Νοσοκομείο της Ξάνθης.

Όσον αφορά το μενού της προπόνησης, αυτό περιλάμβανε ασκήσεις με μπάλα, αμυντική κι επιθετική τακτική και ολοκληρώθηκε με δίτερμα.

Ο Αμπάρκιολης στο ματς με την Καβάλα

Ο Απόστολος Αμπάρκιολης ορίστηκε να διευθύνει την κυριακάτικη αναμέτρηση της στο "Ανθή Καραγιάννη" κόντρα στην Καβάλα. Βοηθοί του θα είναι οι Δημήτρης Μποζατζίδης (ΕΠΣ Μακεδονίας) και Ουρανία Φωσκόλου (ΕΠΣ Πειραιά), ενώ χρέη 4ου διαιτητή θα διατελέσει η Ευθαλία Μήτση (ΕΠΣ Πειραιά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου