Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Βερόν στο 85' ο ΟΦΗ νίκησε τον Εθνικό με 1-0 και μείωσε την διαφορά από τον Παναιτωλικό στους τέσσερις βαθμούς. Ήττα-σοκ στις καθυστερήσεις για τα Τρίκαλα από την Βέροια (2-1). Πλησιάζει η Δόξα Δράμας στα πλέϊ οφ (4-0 τον Αγροτικό)



Νέο ενδιαφέρον απέκτησε το πρωτάθλημα της Football League, τόσο για την δεύτερη θέση που οδηγεί απευθείας στην μεγάλη κατηγορία, όσο και για τα πλέϊ οφ.

Στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής, ο ΟΦΗ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Βερόν στο 85', νίκησε με 1-0 τον Εθνικό και έφτασε στους 59 βαθμούς, μειώνοντας την διαφορά από τον δεύτερο Παναιτωλικό στους τέσσερις βαθμούς.

Από εκεί και πέρα, στην Ημαθία, τα Τρίκαλα γνώρισαν την ήττα-σοκ από την Βέροια με 2-1 με δύο γκολ που σημειώθηκαν στο 90' και το 91' και παρέμεινε στην πέμπτη θέση με 50 βαθμούς, ενώ η Βέροια έφτασε στους 40.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας πήρε μεγάλη νίκη με 2-1 επί του Διαγόρα στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στην κατηγορία με τους φιλοξενούμενους να μένουν στους 49 βαθμούς.

Έτσι, η Δόξα Δράμας η οποία συνέτριψε με 4-0 τον Αγροτικό Αστέρα, έφτασε στους 47 βαθμούς, δύο λιγότερους από τον Διαγόρα και τρεις από τα Τρίκαλα και ελπίζει πλέον στην είσοδό της στα πλέϊ οφ.

Στο "Ελ Πάσο" η Καλλιθέα και ο Ιωνικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2, ενώ στην Καισαριανή,η Ηλιούπολη πήρε μεγάλο "διπλό" επί του Εθνικού Αστέρα με 2-1. Το Σάββατο στην Κομοτηνή Πανθρακικός και Παναιτωλικός έμειναν στο 1-1.

Η αυλαία της 30ης αγωνιστικής πέφτει την δεύτερα με δύο αναμετρήσεις. Στα Γιάννενα, ο πρωτοπόρος ΠΑΣ θα υποδεχθεί τον Λεβαδειακό, ενώ στην Φυλή θα αναμετρηθούν ο Θρασύβουλος με τον Πιερικό.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:


Καλλιθέα-Ιωνικός 2-2

(28' Παραράς, 36' πεν. Ντακόλ - 18' Πασάς, 62' Σπυριδάκης)

Στις καθυστερήσεις του αγώνα αποβλήθηκε ο Άλβες του Ιωνικού

Καλλιθέα: Τακίδης, Ζουμπουλάκης, Σταύρου, Κισκαμπάνης, Παραράς, Καλτσάς (72' Πινδώνης), Ηρακλής (63' Τεγούσης), Μουρατίδης (67' Μαρουκάκης), Καραδήμος, Πλατέλλας, Ντακόλ.

Ιωνικός: Θεοδωρόπουλος, Αρβανίτης, Βλάχος, Άλβες, Γιόνδης, Πασάς, Σπυριδάκης, Μεϊντής, Ρουσάκης, Πολίτης, Χιονίδης (52' Παπαδόπουλος).

ΟΦΗ- Εθνικός 1-0

(85' πεν. Βερόν)

Στο 72ο λεπτό αποβλήθηκε ο Φαρινόλα του Εθνικού, ενώ στο 77' το ματς διακόπηκε για 10 λεπτά, καθώς οπαδοί του ΟΦΗ βρέθηκαν πάνω από τον πάγκο του Εθνικού

ΟΦΗ: Βεζυρίδης, Γαλανόπουλος, Πίτσος, Γεωργίου, Μπερτίν, Κατσικογιάννης, Βερόν, Κάλαϊτζιτς, Παπουλής, Ζορμπάς, Βλόνταρτσικ.

Εθνικός: Παγούδης, Σύρος, Παγώνης, Γκράιμς, Παστός, Σιλιγαρδάκης, Τσεμπερίδης, Φαρινόλα, Ουατάρα, Ψιάνος, Βασιλόγιαννης.

Αναγέννηση Καρδίτσας-Διαγόρας 2-1

(25' πεν Ντοριβάλ, 65' Σίλβα- 63' Φράγκος)

Η Αναγέννηση Καρδίτσας είχε δοκάρι στο 8' με τον Μπαντά, ενώ ο Διαγόρας στο 28’ με τον Ζλάτκοβιτς

Στο 25ο λεπτό αποβλήθηκε ο Καρπαθάκης του Διαγόρα

Αναγέννηση Καρδίτσας: Καρακώστας, Κουτρομάνος, Κουρτεσιώτης, Μπαντάς, Ματεντζίδης, Ραονέ, Σενόνε, Μπιτέλης, Ντοριβάλ (60' Σίλβα), Αθανασιάδης, Μπουντούρης.

Διαγόρας: Ταμπάσης, Σκόνδρας, Πεταυράκης, Χατζόπουλος, Ρέγες, Ζλάτκοβιτς, Φράγκος, Γεωργίου, Αγκιρίμπα, Καρπαθάκης, Πουλόπουλος.

Εθνικός Αστέρας-Ηλιούπολη 1-2

(35' Λουάμο- 45' Θάνος, 60' Κρητικός)

Εθνικός Αστέρας: Κοτταράς (46' Γκίτκος), Καρατζάς, Τραορέ, Σκάρος, Χωριανόπουλος, Διαμάντης, Βάσι, Λουάμο, Χανιώτης, Παντίδος, Άντονι.

Ηλιούπολη: Μαράμας, Λαμπρόπουλος, Δημήτρης, Ρουσάκης, Νικολόπουλος (46' Νιάρος), Θάνος, Μπέριος, Ηλιόπουλος, Κρητικός, Σικαλιάς, Ουρόσεβιτς.

Βέροια-Τρίκαλα 2-1

(90' Καλογέρης, 91' Σαϊτιώτης- 3' Μανουσάκης)

Βέροια: Καντιμοίρης, Καλί, Αουρέλιο, Σαμαράς (46' Καπίας), Μπάρμπας, Καλογέρης, Βεργώνης, Καλτσάς, Μπλαζέφσκι (46' Μιχαλόπουλος), Σαϊτιώτης, Κουτσοσπύρος (67' Λαναρής).

Τρίκαλα: Πουρής, Μπουκουβάλας, Μπριλάκης, Σαρακατσάνος, Κόρμπος, Χρήστου, Σαββίδης, Μανουσάκης, Μίνγκας, Ένοκ, Ουέλινγκτον (78' Στεπανοβιτς).

Δόξα Δράμας-Αγροτικός Αστέρας 4-0

(27' Μαρκόφσκι, 41' Σιάκκας, 52' Χλωρός, 76' Καπέλ)

Δόξα Δράμας: Σέρεμετ, Γελαδάρης, Πακάλτσης, Μπαξεβανίδης, Σιάκκας, Χλωρός (71' Μοσχάκης), Γκονζάλες, Μαρκόφσκι, Ντε Φαρία (58' Καπέλ), Λίμα, Καρακώστας.

Αγροτικός Αστέρας: Γλύκος, Γόγολος, Κούτσης (59' Κωνσταντινίδης), Ναλμπάντης, Ν. Παπαδόπουλος, Γ. Παπαδόπουλος, Τσούκλης (59' Μπεκιάρης), Χασιώτης, Γέσιτς (68' Μερεσιώτης).

Πανθρακικός-Παναιτωλικός 1-1

(72' Αρσενίεβιτς-73' Θεοδωρίδης)

Πανθρακικός: Κουτσόπουλος, Περπερίδης, Τζιωρτζόπουλος, Νατσούρας, Βαγγελόπουλος, Ζησόπουλος, Λιαπάκης (78' Κανωτίδης), Μάλκι (64' Ορλάντο), Σουλτανίδης, Αρσενίεβιτς, Ρομπέρ (43' λ.τρ. Ούλμερς).

Παναιτωλικός: Τζενάμο, Παλαιολόγος (59' Μπελεβώνης), Βούκοβιτς, Αναστασιάδης, Κούσας, Ετζενγκουέλε, Μουμίν (77' Δέντσας), Ρότσα, Μπαϊκαρά, Θεοδωρίδης, Καούνος (28' λ.τρ. Καραμαλίκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου