Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Ο Στίβεν Τζέραρντ δεν θα μπορέσει να ενισχύσει τη Λίβερπουλ για το υπόλοιπο της σεζόν ύστερα από τον τελευταίο τραυματισμό του



"Δεν γνωρίζουμε οριστικά ποιο είναι το πρόβλημα, οπότε θα περιμένουμε μέχρι να πάρουμε μία ξεκάθαρη απάντηση από τους ανθρώπους που τον έχουν εξετάσει.

Όμως δεν θα πάρει μέρος σε κάποια αγωνιστική δραστηριότητα της ομάδας για αυτή τη σεζόν, αυτός ήταν ο Στίβεν για φέτος", τόνισε ο τεχνικός των "κόκκινων" μιλώντας στους ρεπόρτερς της ομάδας στο Μέλγουντ, και πρόσθεσε

"Είναι απώλεια να μην υπολογίζεις σε έναν παίκτη, όμως αυτό είναι περισσότερο απογοητευτικό για τους παίκτες παρά για εμάς.

Χωρίς να θέλω να φανώ αγενής απέναντι στους παίκτες που είναι τραυματίες, οι πιο σημαντικοί για μας είναι εκείνοι που είναι υγιείς και εκείνοι που μπορούν να συμπεριληφθούν στην αποστολή.

Τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, είμαι το ίδιο καλός παίκτης με τον Στίβεν!".

Υπενθυμίζεται ότι ο 30χρονος αρχηγός της Λίβερπουλ υποβλήθηκε σε εγχείριση στη βουβωνική χώρα πριν από έναν μήνα, όμως την περασμένη εβδομάδα υπέστη νέο τραυματισμό (όπως όλα δείχνουν στην ίδια περιοχή του σώματος) με αποτέλεσμα να μείνει την τελευταία στιγμή εκτός από το ματς με τη Γουέστ Μπρομ στο "Χόθορνς".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου