Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Ο αρχηγός της Τσέλσι, Τζον Τέρι υποστήριξε σε βρετανικά μέσα πως ο Τόρες πρέπει να αρχίζει σιγά-σιγά να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα, βγάζοντας το άγχος που έχει επειδή δεν σκοράρει.



Ο Ισπανός επιθετικός κόστισε στους "μπλε" 57.000.000 ευρώ κατά την διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου αλλά ακόμη γκολ δεν έχει πετύχει...

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ δεν σκόραρε ούτε στο κρίσιμο ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Έφτασε όμως κοντά, όταν σε μια κεφαλιά που επιχείρησε  ο τερματοφύλακας των "κόκκινων διαβόλων", Έντβιν φαν ντερ Σαρ την απέκρουσε θεαματικά σε κόρνερ.

"Με οποιοδήποτε άλλο τερματοφύλακα εκτός του Βαν ντε Σαρ η κεφαλιά θα είχε μετατραπεί σε γκολ", είπε ο Τέρι.

"Ίσως είναι πολύ πιεσμένος και αγχωμένος που ακόμη δεν έχει πετύχει κάποιο τέρμα. Πρέπει να το αποβάλλει αυτό σύντομα και να πιστέψει στις δυνατότητες του. Δεν πρέπει και μεις οι ίδιοι να μιλάμε συνεχώς για αυτόν διότι τον πιέζουμε και δεν του κάνουμε καλό".

"Ξέρει και ο ίδιος πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα, πρέπει να σκοράρει για να μας βοηθήσει. Θα σκοράρει είμαι σίγουρος. Στις προπονήσεις δίνει το καλύτερο ρου εαυτό και πετυχαίνει γκολ. Πρέπει όμως να κάνει και το ίδιο και στους επίσημους αγώνες, πρέπει όλοι να τον βοηθήσουμε, πρόσθεσε ο διεθνής αμυντικός.

Θυμίζουμε πως ο Τόρες, ήταν παίκτης της Λίβερπουλ από το 2007 έως το Δεκέμβρη του 2010, έχοντας πραγματοποιήσει 102 συμμετοχές και σκοράρει 65 γκολ.

Από τον Ιανουάριο του 2011 που ανήκει στην ομάδα του Κάρλος Αντσελότι μετράει 6 ματς χωρίς γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου