Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Την αποθέωση γνώρισε για μια φορά από φιλάθλους ο Τζιμπρίλ Σισέ που έδωσε και φέτος το παρών σε εκδήλωση του Κολεγίου Αθηνών με φίλους της ομάδας να ζητούν την παραμονή του.


Σισέ


Για μια ακόμα χρονιά ο Τζιμπρίλ Σισέ ήταν καλεσμένος στο Κολέγιο Αθηνών που κάθε χρόνο τέτοια εποχή κάνει γιορτή και εκείνος έδωσε το παρών.


 Η παρουσία του εκεί όπως αναμένονταν συγκέντρωσε τα βλέμματα όλων των παρευρισκόμενων.


Πολλοί από τους μαθητές δεν σταμάτησαν να ζητούν ένα αυτόγραφο από τον πρώτο σκόρερ της Σούπερ Λίγκα ενώ ακόμα περισσότεροι ήθελαν να φωτογραφήθηκαν μαζί του με τον άσο του Παναθηναϊκού να μην χαλάει σε κανένα το χατίρι όπως συνηθίζει.



Αυτό που προκάλεσε εντύπωση στην εκδήλωση και την πίεση των "πιτσιρικάδων" ήταν να ζητήσουν από τον Τζιμπρίλ Σισέ να μείνει στον Παναθηναϊκό και την νέα χρονιά με τον ίδιο ναδ δίνει ως απάντηση ένα πλατύ χαμόγελο.



Περαστικά στον "κολλητό" του Τζέραρντ

Στην είδηση πως ο Στίβερν Τζέραντ υποβλήθηκε τελικά σε επέμβαση στους κοιλιακούς ο φίλος του όπως έχει αποδείξει στο παρελθόν o Τζιμπρίλ επικοινώνησε μαζί του.

Την Παρασκευή το βράδυ ο Γάλλος επιθετικός πήρε τηλέφωνο τον αρχηγό της Λίβερπουλ, για να του ευχηθεί περαστικά και ταχεία επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους κάτι που ωστόσο και σύμφωνα με τους ιατρούς των reds αυτό θα γίνει από την νέα χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου