Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, εξελίχθηκε η συνέντευξη Τύπου του Θεόφιλου Φαγαδάκη για τον ΟΦΗ με τον Νίκο Μαχλά και τους συνεργάτες του, να τον αμφισβητούν για την αξιοπιστία του



Σε φιάσκο εξελίχθηκε η συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης, του Θεόφιλου Φαγαδάκη, οποίος θέλει να γίνει ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΟΦΗ, καθώς όχι μόνο δεν βρέθηκε λύση στο οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα, αλλά ο Νίκος Μαχλάς και οι συνεργάτες του, αμφισβήτησαν την αξιοπιστία του και τις προθέσεις που έχει για τον σύλλογο.

Συγκεκριμένα, τόνισαν ότι οι όποιες κινήσεις του επιχειρηματία έγιναν με σκοπό την προώθηση των επαγγελματικών του δραστηριοτήτων και πως επί της ουσίας δεν είχε ποτέ τη πρόθεση να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα. Το ίδιο και για την "εγγυητική επιστολή" που κρατούσε ο επιχειρηματίας, για την οποία ο κ. Ξημέρης είπε πως τέτοιες μπορεί να βρει κανείς και στο… Μοναστηράκι.

Πάντως, ο κ. Φαγαδάκης υπεραμύνθηκε των προθέσεών του τονίζοντας ότι σκοπός του είναι να βοηθήσει την ομάδα, όπως του ζητήθηκε από τον Ηρακλή Νύκταρη, τον οποίο αποκάλυψε ότι ήταν ο άνθρωπος που τον έφερε σε επαφή με τον Νίκο Μαχλά. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ πάντως επανέλαβε αρκετές φορές πως ξεγελάστηκε από τον κ. Φαγαδάκη, αναλαμβάνοντας εξολοκλήρου την ευθύνη για αυτό το φιάσκο.

Επίσης, μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου ο επιχειρηματίας συνοδευμένος από τους κ.κ. Κουτάντο, Μιχαλόπουλο, Αμπαρτζάκη και Νύκταρη, μετέβησαν στην Παγκρήτια τράπεζα, προκειμένου να αποδείξει ότι η "εγγυητική επιστολή" που παρουσίασε είναι γνήσια και ότι θα δοθεί στον ΟΦΗ η οικονομική βοήθεια που χρειάζεται. Το θέμα φαίνεται πως θα έχει και συνέχεια τις επόμενες ημέρες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου