Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Ένα από τα πλέον διάσημα ζευγάρια στην Ιταλία δεν είναι πλέον μαζί, με τον Ιταλό παλαίμαχο επιθετικό Κριστιάν Βιέρι να ανακοινώνει επίσημα το τέλος της σχέσης του με το σέξι μοντέλο, Μελίσα Σάτα.



Το πανέμορφο μοντέλο από τη Σαρδηνία ήταν στο πλευρό του "Μπόμπο" τα τελευταία χρόνια (για την ακρίβεια από τότε που είχε χωρίσει ο παίκτης με την Ελιζαμπέτα Κανάλις), και πολλοί θεωρούσαν πως η ιστορία αγάπης τους θα κατέληγε αργά ή γρήγορα σε έναν παραμυθένιο γάμο, όμως το φινάλε ήταν εντελώς διαφορετικό από το προβλεπόμενο...

Η είδηση αυτή προκάλεσε μάλιστα έκπληξη στη γειτονική χώρα, καθώς η η Μελίσα Σάτα είχε διαψεύσει προ μερικών εβδομάδων -μέσω συνέντευξής της- τις διάφορες φήμες που κυκλοφορούσαν περί χωρισμού.

Φυσάει ούριος άνεμος στη σχέση μας αν και όλοι μιλούν για κρίση. Οι φήμες προέρχονται από το γεγονός ότι μας βλέπουν συχνά χωριστά επειδή εγώ είμαι μεταξύ Ιταλίας και Αμερικής", είχε δηλώσει, με τα λόγια αυτά να φαντάζουν τώρα ως... φάρσα.

Και επειδή το τέλος μίας σχέσης πολλές φορές ισοδυναμεί με την αφετηρία μίας νέας, ίσως δεν είναι τυχαίο το γεγονός ο Βιέρι εθεάθη πριν λίγες ημέρες να βγαίνει από το σπίτι του εκρηκτικού μοντέλου Σάρα Τομάζι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου