Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Ακριβά στοίχισε στον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς η αποβολή του στο ματς με τη Φιορεντίνα και τα "γαλλικά" προς τον βοηθό διαιτητή, με τον αθλητική δικαστή να του επιβάλλει ποινή αποκλεισμού τριών αγωνιστικών.



Ο Ιταλός αθλητικός δικαστής δεν πείστηκε από τις εξηγήσεις που έδωσε το μεγάλο επιθετικό όπλο των "ροσονέρι" αναφορικά με την αποβολή του ("τα είχα με τον εαυτό μου") και τον τιμώρησε με ποινή τριών αγωνιστικών: μία για το γεγονός ότι συμπλήρωσε κάρτες και άλλες δύο για την φραστική επίθεση προς τον βοηθό διαιτητή που του στοίχισε και την απευθείας κόκκινη κάρτα προς το φινάλε του ματς.

Βάσει αυτής της τιμωρίας, ο Σουηδός σούπερ σταρ θα χάσει τα τρία επόμενα ματς πρωταθλήματος των "ροσονέρι" κόντρα σε Σαμπντόρια (εντός), Μπρέσια (εκτός) και Μπολόνια (εντός), ενώ το παρήγορο είναι ότι θα τεθεί και πάλι στη διάθεση του Αλέγκρι για το ντέρμπι της 36ης αγωνιστικής στο "Ολίμπικο", με αντίπαλο τη Ρόμα.

Η Μίλαν ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει έφεση για την μείωση της ποινής, ενώ να σημειωθεί πως ο Ιμπραχίμοβιτς έπαιξε κόντρα στη Φιορεντίνα προερχόμενος από ποινή δύο αγωνιστικών για χτύπημα εκτός φάσης στον Μάρκο Ρόσι (Μίλαν-Μπάρι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου