Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Οι άνθρωποι της Δόξας Δράμας καταγγέλλουν πως άγνωστοι χτύπησαν τους Σέρεμετ, Λίμα, Γκονζάλες και Γρηγορίου στη φυσούνα στο ημίχρονο του αγώνα με την Ηλιούπολ



Ένταση δημιουργήθηκε στην Ηλιούπολη και στην αναμέτρηση της ομώνυμης ομάδας με την Δόξα Δράμας στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Football League.

Συγκεκριμένα την στιγμή που ο διαιτητής σφύριξε την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, οι παίκτες της Δόξας κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια, ωστόσο μετά από λίγα λεπτά επέστρεψαν στον πάγκο τους, με τους ανθρώπους των "μαυραετών" να υποστηρίζουν άγνωστοι χτύπησαν τον Σέρεμετ, τον Λίμα, τον Γκονζάλες και τον Γρηγορίου μέσα στη φυσούνα.

Έτσι, οι παίκτες της Δόξας με εντολή του μεγαλομετόχου, Αθανάσιου Σάμιου, κάθισαν στον πάγκο για την ανάπαυλα, γεγονός που προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις ανθρώπων της Ηλιούπολης, με τους ανθρώπους της Αθηναϊκής ΠΑΕ να τους ζητάνε να επιστρέψουν στα αποδυτήρια, τονίζοντας πως δεν έγινε κάτι μεμπτό.

Στον πάγκο της ομάδας του, βρέθηκε και Αθανάσιος Σάμιος, που τόνιζε στους παίκτες του ότι δεν χρειάζεται να φοβούνται για κάτι, καθώς βρισκόταν στο πλευρό τους, ενώ στη συνέχεια συζήτησε με τους παράγοντες της Ηλιούπολης για την εξομάλυνση της κατάστασης.

Επίσης, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ΠΑΕ Δόξα, ζήτησε ενισχύσεις από την αστυνομία για να αποχωρήσει με ασφάλεια η αποστολή από το γήπεδο, κάτι το οποίο και έγινε, ενώ η πλευρά της Ηλιούπολης αναφέρει πως ο Σέρεμετ ήταν αυτός που τους πλησίασε και τους εξύβρισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου