Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Συνάντηση με τον προπονητή του Πανιωνίου, Τάκη Λεμονή είχε την Τετάρτη, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γεράσιμος Βεντούρης



Οι δύο άνδρες συζήτησαν για όλα τα θέματα της ομάδας ενώ πλέον με την επιστροφή του κ. Βεντούρη την επόμενη εβδομάδα από το εξωτερικό όπου θα βρεθεί για επαγγελματικούς λόγους, θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση των δύο πλευρών προκειμένου να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά.

Άλλωστε υπάρχουν πολλά ανοιχτά μέτωπα, όπως αυτά των ανανεώσεων των συμβολαίων που λήγουν(Γουνδουλάκη, Κοντοέ και Γιόνσον) αλλά και της μεταγραφικής ενίσχυσης.

Ανοιχτό θέμα είναι και αυτό του Φαμπιάν Εστογιανόφ, ο δανεισμός του οποίου στην Πενιαρόλ ολοκληρώνεται στο τέλος της περιόδου και επιστρέφει στην ομάδα, ωστόσο το υψηλό συμβόλαιο του είναι  πιθανό να οδηγήσει στην παραχώρηση του εκ νέου, είτε με τη μορφή δανεισμού είτε με πώληση.

"Επαφές της Κολωνίας με Κουμορτζί"

Όλα αυτά τη στιγμή που προέκυψαν σενάρια περί ενδιαφέροντος της Κολωνίας για τον Μπενάρντ Κουμορτζί.

Ο γερμανικός σύλλογος φέρεται μέσω σκάουτερ να έχει παρακολουθήσει τον Γκανέζο μέσο των «κυανέρυθρων» και είναι πιθανό να προχωρήσει σε πρόταση για την απόκτηση του.

Ο Μπενάρντ Κουμορτζί έχει συμβόλαιο έως το 2013 με τους "κυανέρυθρους" αλλά πλέον δεν αποκλείεται να βαδίσει στα χνάρια του πρώην συμπαίκτη του, Γιώργου Τζαβέλλα ο οποίος πέρυσι μεταγράφηκε από τον Πανιώνιο στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Μάλιστα δημοσίευμα την Τετάρτη στην Γερμανία έκανε λόγο περί επαφών του συλλόγου της Μπουντεσλίγκα με τον Γκανέζο μέσο των Νεοσμυρνιωτών.

Ο Αφρικανός έχει 107 συμμετοχές και 15 γκολ από το 2007 με την φανέλα του Πανιωνίου ενώ έχει κληθεί και στην Εθνική ομάδα της Γκάνας, έχοντας και δύο συμμετοχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου