Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Ο Κλάρενς Ζέεντορφ μίλησε μετά το παιχνίδι με τη Φιορεντίνα για τη σπουδαία νίκη της ομάδας του, ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε πως περιμένει τη λήξη του πρωταθλήματος,



Οι "ροσονέρι" με φόρα από τη νίκη στο ντέρμπι επί της Ίντερ πέρασε και από το "Αρτέμιο Φράνκι" καθιστώντας σαφές στους αντιπάλους της πως πολύ δύσκολα θα αφήσει την πρώτη θέση που με κόπο κρατάει τόσο καιρό.

"Αξίζαμε τους τρεις πόντους. Η ψυχολογία μας ήταν στα ύψη μετά τη νίκη στο ντέρμπι και μας βοήθησε να ξεπεράσουμε και το εμπόδιο της Φιορεντίνα", ανέφερε ο Ζέεντορφ.

"Δυστυχώς δεν καταφέραμε να τελειώσουμε το ματς στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου και κινδυνεύσαμε στο τέλος. Ξέραμε ωστόσο πόσο σημαντικός ήταν ο αγώνας και ήμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι".

Όσον αφορά το προσωπικό του μέλλον και με πολλά μεταγραφικά σενάρια να πλέκονται τον τελευταίο καιρό γύρω απ' τ' όνομά του, ο Ολλανδός μέσος δήλωσε: "Ακούω πολλές φήμες. Εγώ περιμένω μια πρόταση απ' τη Μίλαν. Υπάρχουν πάντως προτάσεις από τη Βραζιλία, αλλά και από άλλες ομάδες".

Ο αειθαλής άσος των "ροσονέρι", ωστόσο, ξεκαθάρισε πως ένα πράγμα έχει αυτή τη στιγμή στο μυαλό του. "Πρώτα απ' όλα τώρα σκέφτομαι το σκουντέτο και μετά θα κοιτάξω το μέλλον μου", καθώς ακόμα κι αν είναι τελικά να αποχωρήσει από το Μιλάνο στο τέλος της σεζόν, θα ήθελε οπωσδήποτε να το κάνει πανηγυρικά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου