Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Ο Βέντραν Τσόρλουκα παραδέχτηκε πως μετά το τέλος του παιχνιδιού με τη Στόουκ το Σάββατο, λογομάχησε με έναν οπαδό της ομάδας του, αποκαλώντας τον μάλιστα "ηλίθιο".



"Είπα σε έναν οπαδό ότι είναι ηλίθιος. Γκρίνιαζε καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, ενώ θα έπρεπε να στηρίζει την ομάδα", δήλωσε ο Κροάτης αμυντικός.

"Του είπα να μας υποστηρίξει αντί να κριτικάρει μόνο. Πάντως ο Κέβιν (σ.σ. πρόκειται για τον Κέβιν Μποντ, βοηθό προπονητή στην Τότεναμ, που συγκράτησε τον Τσόρλουκα για να μην παρεκτραπεί) δεν με ηρέμησε, δεν χρειαζόταν να ηρεμήσω", σχολίασε ο Τσόρλουκα, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να χάσει τον έλεγχο και να επιτεθεί στον φίλαθλο.

Την απορία του για τη στάση αυτή του οπαδού εξέφρασε και ο τεχνικός της Τότεναμ, Χάρι Ρέντναπ. "Δεν ξέρω για ποιο λόγο κάποιος απ' τους οπαδούς μας θα τα έβαζε με οποιονδήποτε απ' τους παίκτες μας", είπε ο Ρέντναπ, θεωρώντας πως οι υποστηρικτές των "σπερς" θα 'πρεπε να ναι ικανοποιημένοι από τη φετινή πορεία της ομάδας σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου