Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Ο Λάμπρος Μπίρδας, που μαζί με τον Αχιλλέα Μαυρομάτη εκπροσώπησαν τον ΠΑΟΚ στην εκδίκαση των γεγονότων με την ΑΕΚ "Προστατέψτε τον ΠΑΟΚ"



"Ούτε συζήτηση για επεισόδια από 'δω και στο εξής. Δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε τίποτα αν προκύψουν". Η ξεκάθαρη τοποθέτηση του νομικού Λάμπρου Μπίρδα που μαζί με τον Αχιλλέα Μαυρομάτη έχουν αναλάβει την υπεράσπιση της ΠΑΕ στις δύσκολες υποθέσεις για τα ματς στον Βόλο και στην Τούμπα με την ΑΕΚ, αποτελεί το πιο ηχηρό "καμπανάκι" εν όψει των πλέι οφ.

Ο γνωστός δικηγόρος μίλησε στο "Αθλητικό Metropolis" για τα δεδομένα της υπόθεσης των γεγονότων με την ΑΕΚ, αλλά και τη στάση που πρέπει να κρατήσει ο κόσμος από 'δω και στο εξής. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Μπίρδα:

Για το αποτέλεσμα της όλης υπόθεσης: "Στόχος μας ήταν η εφαρμογή της νομιμότητας και να μην τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ ως υπότροπος. Νομίζω ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό."

Για το αν υπήρχε εμπάθεια στην εκδίκαση της υπόθεσης: "Όχι! Δεν θα το έλεγα. Υπήρχε διαφορετική νομική προσέγγιση. Το αρχικό πρόστιμο ήταν μεγάλο."

Για την έφεση του κ. Φάκου: "Δεν είδα το σκεπτικό της απόφασής της, αλλά δεν έγινε δεκτή. Η έφεση έλεγε να τιμωρηθούμε ως υπότροποι. Αυτή, όμως, δεν πέρασε. Αν περνούσε ο ΠΑΟΚ θα τιμωρούνταναπό 2 έως 4 αγωνιστικές."

Για το τι πρέπει να προσέξει ο κόσμος: "Εγώ δεν ασκώ διοίκηση, ούτε πολιτική. Είμαστε τιμωρημένοι σε όλον τον Πειθαρχικό Κώδικα. Ό,τι και να γίνει θα είμαστε σε πάρα πολύ δύσκολη θέση. Ό,τι και να γίνει θα έχουμε σοβαρότατο πρόβλημα. Ούτε συζήτηση για επεισόδια. Ο κόσμος πρέπει να προστατέψει την ομάδα και την ιστορία της. Δεν θα μπορέσουμε τότε να κάνουμε τίποτα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου