Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Φερέιρα: "Δεν είστε μικρά παιδιά..."




Προ των ευθυνών τους έχρισε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τους ποδοσφαιριστές του ενόψει και των πλέι οφ που έρχονται μετά την λήξη του πρωταθλήματος την Κυριακή.


 Ο Πορτογάλος τεχνικός ζήτησε σε αυστηρό ύφος από τους παίκτες του να πειθαρχήσουν στον εσωτερικό κανονισμό της ομάδας και θα χρειαστεί σοβαρότητα και συγκέντρωση στον στόχο της εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ξεκαθάρισε στους παίκτες του Παναθηναϊκού πως θα υπάρξει τιμωρία σε όποιον παραβεί τον εσωτερικό κανονισμό και τους ζήτησε να φέρονται από εδώ και στο εξής σαν επαγγελματίες.



"Μπαίνουμε στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος για μας. Μετά το παιχνίδι στο Βόλο ξεκινούν τα πλέι οφ και έχουμε πει πως έχουμε την υποχρέωση να βγάλουμε την ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Θα πρέπει, λοιπόν, να είστε πιο συγκεντρωμένοι από ποτέ. Εχω παρατηρήσει κάποια φαινόμενα που δεν μου αρέσουν, σε ότι αφορά την εξωγηπεδική σας ζωή.

Οποιοι δεν τους τηρούν θα τιμωρούνται πολύ αυστηρά. Φυσικά πάνω από όλα πρέπει να τηρείτε τον εσωτερικό κανονισμό που υπάρχει στην ομάδα γιατί είστε επαγγελματίες.

Όποιος δεν μπορεί ή, δεν συμμορφωθεί με αυτούς θα υπάρχει και ανάλογη τιμωρία. Δεν είστε μικρά παιδιά, όλοι ξέρετε τι πρέπει να κάνετε".

"Καλεσμένοι" πάλι στην Παιανία


Το 4ο Ειδικό Σχολείο της Αθήνας, δέχθηκαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στην Παιανία, στην προπόνηση της Τετάρτης. Στα παιδιά που είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τα ινδάλματά τους δόθηκαν δώρα από την μπουτίκ των "πράσινων".



Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, φιλοξένησε το πρωί στις εγκαταστάσεις της στην Παιανία, τα παιδιά και τους συνοδούς του 4ου Ειδικού Σχολείου της Αθήνας.

Οι 30 μαθητές και μαθήτριες και οι 13 καθηγητές τους, ξεναγήθηκαν στο Αθλητικό Κέντρο, επισκέφθηκαν το Μουσείο του ΠΑΟ, παρακολούθησαν μέρος της προπόνησης, φωτογραφήθηκαν με τους ποδοσφαιριστές και έπαιξαν ποδόσφαιρο στο γήπεδο 5Χ5.

Στους μικρούς επισκέπτες προσφέρθηκαν αναμνηστικά δώρα από τη γκάμα προϊόντων της Greenteam." ανέφερε η ανακοίνωση του "τριφυλλιού".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου