Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος Δημήτρης Γόντικας βρέθηκε στην Παιανία και μίλησε με τους αρχηγούς του "τριφυλλιού". Βασικό θέμα οι εμφανίσεις των "πράσινων"



Την Τρίτη τον περίμεναν, την Τετάρτη είχε φανεί πως θα πάει τελικά ο Δημήτρης Γόντικας επισκέφτηκε την Παιανία την Παρασκευή.

Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος μετά τα "βέλη" που είχε εξαπολύσει για την εμφάνιση και την ήττα έξω από τα αποδυτήρια στο γήπεδο Σερρών, βρέθηκε στην προπόνηση ωστόσο δεν μίλησε στους παίκτες όλους αλλά τους αρχηγούς.

Συγκεκριμένα, με την λήξη της προπόνησης ο προεδρεύων αντιπρόεδρος του "τριφυλλιού" ζήτησε και είχε συνάντηση με τους τέσσερις αρχηγούς του Παναθηναϊκού.

sise Κατσουράνης, Ζιλμπέρτο Σίλβα και Καραγκούνης δέχθηκαν τις συστάσεις του προεδρεύοντα αντιπροέδρου για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας και την "πτώση" της απόδοσής της ειδικά μετά το ματς στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ο Γόντικας τους τόνισε να αλλάξουν αγωνιστική συμπεριφορά και να κερδίσουν την δεύτερη θέση και στα πλέι οφ για να επιτευχθεί ο δευτερεύον στόχος η έξοδος στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.





Παράλληλα τους ζήτησε να μεταφέρουν σε όλους τους συμπαίκτες τους την αναγκαιότητα για αυτή την άμεση βελτίωση στην εικόνα της ομάδας αφού δεν θεωρείται σωστό οι οπαδοί της ομάδας να την στηρίζουν σε κάθε αγώνα και να μεταβαίνουν από κάθε άκρη της Ελλάδος και να βλέπουν αυτά τα "χάλια".

Τα είπε και για τις ανανεώσεις....

Πληροφορίες αναφέρουν πως στο περιθώριο της συνάντησης αυτής ο ΔημήτρηςΓόντικας είδε και τις προθέσεις παικτών που τα συμβόλαιά τους θα πρέπει να ανανεωθούν αφού είναι στο στόχαστρο ξένων συλλόγων (όπως για παράδειγμα ο Σισέ).

Στόχος του ήταν να δει τις προθέσεις τους ενόψει και του Δ.Σ. καθώς ο προεδρεύων αντιπρόεδρος προετοιμάζει το έδαφος και φαίνεται πως προχωράει και τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου