Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Δίκαιη χαρακτήρισε την ισοπαλία κόντρα στον Παναιτωλικό, ο τεχνικός του Πανθρακικού, Σάββας Παντελίδης. Τεννές: "Θα μπορούσαμε να πάρουμε το τρίποντο



Δίκαιο χαρακτήρισε το 1-1 κόντρα στον Παναιτωλικό, ο προπονητής του Πανθρακικού, Σάββας Παντελίδης.

Από την πλευρά του ο τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου, Μπάμπης Τεννές, έμεινε ικανοποιημένος από τον βαθμό της ισοπαλίας, αν και όπως δήλωσε η ομάδα του θα μπορούσε να πάρει τη νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σάββας Παντελίδης: "Ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο ενώ εμείς στο δεύτερο. Θεωρώ πως το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Το παιχνίδι δεν έγινε επί ίσοις όροις, αλλά δεν θέλω να αναφερθώ παραπάνω.

Δεχθήκαμε πολύ γρήγορα το γκολ της ισοφάρισης από έναν πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή. Κοιτάμε τη συνέχεια και η λογική μας θα είναι: ένα παιχνίδι που δεν μπορείς να κερδίσεις, να μην το χάσεις".

Από την πλευρά του ο Μπάμπης Τεννές ανέφερε: "Ήταν ένα αρκετά δυνατό παιχνίδι. Είμαι ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές μου, καθώς είχαμε τον έλεγχο, είχαμε ευκαιρίες και κρατάμε τον πόντο, αν και θα μπορούσαμε να φύγουμε με το τρίποντο.

Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Είμαι αναγκασμένος να γκρινιάξω για τη διαιτησία, παρόλο που απέναντι είχαμε μια πολύ δυνατή ομάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου