Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Ανακοινώθηκε η αποστολή του Αστέρα για το ματς με τον Παναθηναϊκό με τους Αράς, Κρις και Πιπίνη να επιστρέφουν σε σχέση με το τελευταίο ματς


Αράς

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για τον κρίσιμο εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό (10/4, 19:00) με τον Παύλο Δερμιτζάκη να ανακοινώνει μία αποστολή με πάρα πολλές απουσίες σε σχέση με το περασμένο αγώνα κόντρα στον Άρη.

Τρεις παίκτες επανέρχονται, οι Σαλίμ Αράς, Χρήστος Πιπίνης και Κρις ενώ έμειναν εκτός αποστολής οι τιμωρημένοι Ρούμπεν Μάρτιν Πουλίδο, Κώστας Φορτούνης, Εμμάνουελ Φρανκού, Λεωνίδας Αργυρόπουλος και Μπρούνο Ουριμπάρι λόγω κίτρινων καρτών.

Εκτός έμειναν και οι τραυματίες Σωκράτης Φυτανίδης και Σεμπάστιαν Καρέρα. Αναλυτικά οι 18 παίκτες που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα είναι οι:

Νίκος Αναστασόπουλος, Ματίας Ντεγκρά, Γκόραν Ρούμπιλ, Χρήστος Πιπίνης, Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, Ντάνιελ Ορόθκο, Αντώνης Λαδάκης, Αντριάν Μπαστία, Μαρκ Κερ, Κρις, Σαλίμ Αράς, Ροζέριο Μάρτινς, Μαρσέλο, Σάββας Τσαμπούρης, Τσικόντζι Ουντότζι, Νεμάνια Αρσενίεβιτς, Ράντοσλαβ Ματούσιακ, Θανάσης Παπάζογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου