Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Το εγκώμιο του Φερνάντο Τόρες έπλεξε ο Ισραηλινός μεσοεπιθετικός της Τσέλσι, Γιόσι Μπεναγιούν μιλώντας σε βρετανικά μέσα ενημέρωσης.



Ο 30άχρονος ποδοσφαιριστής ο οποίος επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους έπειτα από πολύμηνη απουσία λόγω τραυματισμού του στον αχίλλειο τόνισε πως ο Φερνάντο Τόρες είναι ο καλύτερος επιθετικός στον κόσμο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μπεναγιούν:

"Για οποιονδήποτε μέσο, είναι τέλειο να έχει συμπαίκτη έναν τέτοιο σπουδαίο επιθετικό σαν τον Τόρες. Για μένα είναι ο καλύτερος στράικερ στον κόσμο",τόνισε.

Ο ποδοσφαιριστής των "μπλε" πήρε χρόνο συμμετοχής στον Σαββατιάτικο αγώνα που έδωσε η ομάδα του με την Γουίγκαν, ωστόσο ο Τόρες δεν σκόραρε, παρόλο που έχε πολλές ευκαιρίες για να το κάνει. Το μοναδικό γκολ το πέτυχε ο Φλοράν Μαλουντά (1-0, 63')

Μέχρι στιγμής ο Ισπανός δεν έχει σκοράρει με την Τσέλσι, και δείχνει προς όλους έως τώρα αλλά πιο συγκεκριμένα στον ιδιοκτήτη του συλλόγου Ρομάν Αμπράμοβιτς πως άδικα μάλλον ξόδεψε τόσα χρήματα, 50.000.000 ευρώ.

"Έχουμε τρεις καλούς επιθετικούς, τον Ντρογκμπά, τον Ανελκά και τον Τόρες. Για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή είναι πολύ εύκολο να παίξει μαζί τους, διότι και οι τρεις τους είναι πάρα πολύ ποιοτικοί...", πρόσθεσε ο πρώην παίκτης της Λίβερπουλ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου