Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

το μεγάλο όνειρο του Γιώργου Κατσικογιάννη είναι να παίξει στον Ολυμπιακό και περιμένει την ευκαιρία από τη νέα χρονιά




Ο Έλληνας μέσος, σε συνέντευξή του στο RedPlanet.gr, αναφέρθηκε στην εμπειρία που ζει στην Κρήτη, στο μέλλον του που θέλει να είναι "ερυθρόλευκο", αλλά και στον Ερνέστο Βαλβέρδε, που θεωρεί πως δίνει ευκαιρίες στους νεότερους.

Όσο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό, ο Κατσικογιάννης τονίζει πως ήταν αναμενόμενο, ενώ εκθείασε μεταξύ άλλων τους Μιραλάς, Ιμπαγάσα και τον συμβουλάτορα Αντώνη Νικοπολίδη.


Για τον Ερνέστο Βαλβέρδε: "Με το που ήρθε ο κ. Βαλβέρδε τον περασμένο Αύγουστο και έπαιξα στο φιλικό με τη Λα Κορούνια στο Καραϊσκάκης, την επόμενη ημέρα μου είπε πως θα ήταν προτιμότερο να παραχωρηθώ δανεικός σε κάποια άλλη ομάδα προκειμένου να πάρω παιχνίδια στα πόδια μου. Εκείνες τις ημέρες είχε αποκτηθεί και ο Ουρτάδο και θα ήταν δύσκολο για μένα να παίξω.
Μου είχε πει πως δεν θα έπαιρνα πολλές ευκαιρίες κατά τη διάρκεια της σεζόν. Θεωρώ πως μου βγήκε σε καλό και ήταν ένα θετικό γεγονός για μένα. Πιστεύω πως για έναν εξελίξιμο ποδοσφαιριστή, είναι καλύτερο να πηγαίνει σε μία ομάδα που θα έχει τη δυνατότητα να αγωνίζεται με συχνότητα, ώστε να έχει παιχνίδια και συμμετοχές.

Συμμετείχα στην προετοιμασία στο Ζέεφελντ, στην πρώτη προπονητική θητεία του κ. Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής και εξαιρετικός άνθρωπος, με σπουδαίο χαρακτήρα. Ταιριάζει στην ομάδα και έχει δώσει τη δική του φιλοσοφία στον Ολυμπιακό. Θέλω να μείνει, καθώς έχει δείξει έργο και πως δεν διστάζει να δώσει ευκαιρίες σε νέα παιδιά, όπως έκανε φέτος με τον Φετφατζίδη και τον Ποτουρίδη".

Για την φετινή χρονιά και το μέλλον του: "Θέλω να επιστρέψω στην ομάδα. Δεν είμαι αρμόδιος να τοποθετηθώ για το αν είχα θέσει στον Ολυμπιακό τη φετινή σεζόν. Ωστόσο, στενοχωρήθηκα κατά τη διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, όταν προέκυψαν διαδοχικά προβλήματα τραυματισμών στη μεσαία γραμμή. Αν είχα μείνει στην ομάδα, πιστεύω πως θα είχα πάρει ευκαιρίες. Θεωρώ πως μπορούσα να βοηθήσω".

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: "Η ομάδα είναι πολύ καλή και κατέκτησε δίκαια τον τίτλο. Μάλιστα, θα μπορούσε να κατακτήσει το Πρωτάθλημα με ακόμα μεγαλύτερη βαθμολογική διαφορά από τον Παναθηναϊκό. Πιστεύω ότι κάποιοι παίκτες που αποκτήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι έκαναν τη διαφορά, όπως οι Ιμπαγάσα και Μιραλάς, χωρίς να θέλω φυσικά να μειώσω την προσφορά των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών. Υπάρχουν σταθερές αξίες στην ομάδα, όπως ο Αβραάμ και ο Τόρο".

Για το όνειρο που έχει: "Για να παίξει ένας ποδοσφαιριστής από τις Ακαδημίες στην επαγγελματική ομάδα, χρειάζεται δουλειά, υπομονή και ψυχή. Δεν είναι εύκολο ένας σύλλογος όπως ο Ολυμπιακός να έχει πολλούς παίκτες από τα τμήματα υποδομής, καθώς κάθε χρόνο κάνει Πρωταθλητισμό και διεκδικεί τρόπαια. Ελπίζω σιγά-σιγά ο Ολυμπιακός να αρχίζει να βγάζει όλο και περισσότερους παίκτες από τα φυτώρια. Από το 2008 και έπειτα, έχω αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού σε Λεβαδειακό και ΟΦΗ. Πλέον, είμαι έτοιμος για το μεγάλο βήμα. Θέλω τις ευκαιρίες μου και να δείξω ποιος είμαι. Αγαπάω τον Ολυμπιακό από μικρό παιδί, προέρχομαι από τις Ακαδημίες του συλλόγου και θέλω να ζήσω το όνειρό μου".

Ο Γιώργος Κατσικογιάννης, αναφέρθηκε επίσης με τα καλύτερα λόγια για τον κόσμο του ΟΦΗ, αλλά και τον προπονητή της ομάδας, Νίκο Αναστόπουλο. Αναλυτικά η συνέντευξη εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου