Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Η Ισπανική Ομοσπονδία αποφάσισε να αρνηθεί την πρόταση του προέδρου της CONMEBOL Νικολάς Λεός και δε θα λάβει μέρος στο Copa America του 2011 στη θέση της Ιαπωνίας.


Δεν πάει... Αργεντινή η Ισπανία

Η πρόταση του Παραγουανού προέδρου της Συνομοσπονδίας της Λατινικής Αμερικής (CONMEBOL) εστάλη στους πρωταθλητές Ευρώπης και Κόσμου μετά την αδυναμία που εξέφρασε η Ιαπωνική Ομοσπονδία να λάβει μέρος στο προσεχές Copa America. Το ΔΣ της Ισπανικής Ομοσπονδίας συνεδρίασε και αποφάσισε ότι δε θα κάνει δεκτή την πρόταση, καθώς υπάρχει πρόβλημα με το ήδη φορτωμένο πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών. Το Copa America θα διεξαχθεί στην Αργεντική από την 1η μέχρι τις 24 Ιουλίου και θα ήταν πολύ επιβαρυντικό για τους Ισπανούς διεθνείς αν λάμβαναν μέρος στη διοργάνωση.

Πάντως στην ανακοίνωση τους οι Ισπανοί αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να δεχθούν στον μέλλον πρόσκληση και να συμμετάσχουν σε κάποια από τις μελλοντικές διοργανώσεις. Η Ομοσπονδία της Ιαπωνίας αναγκάστηκε να αρνηθεί αρχικά την πρόσκληση, καθώς υπήρχε πρόβλημα με τις αναβληθείσες αγωνιστικές του πρωταθλήματος λόγω του καταστροφικού σεισμού, ενώ η τελική απόφαση για τη συμμετοχή των «σαμουράι» ή όχι θα ανακοινωθεί στις 15 Απριλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου