Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Mε στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για λογαριασμό του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, πραγματοποιείται το βράδυ της Παρασκευής (15/4, 20.00GR) η πολυαναμενόμενη συναυλία της Αννας Βίσση στο κλειστό του ΟΑΚΑ

Περιμένοντας την Αννα-σα!




Δύο εκδοτήρια στο ΟΑΚΑ
Ο φίλαθλος κόσμος που επιθυμεί να παρευρεθεί στο κλειστό του ΟΑΚΑ μπορεί να προμηθευτεί τα εισιτήρια του από: τα Public, τα ταμεία των κινηματογράφων ODEON και VILLAGE, το γήπεδο της Λ. Αλεξάνδρας (θύρα 10) και το www.i-ticket.gr. Ακόμη, θα υπάρχουν δύο εκδοτήρια στο ΟΑΚΑ. Συγκεκριμένα, το ένα θα βρίσκεται στον Ηλεκτρικό και το άλλο έξω από το κλειστό, όπου όσοι επιθυμούν θα μπορούν να πάρουν το εισιτήριό τους. Τέλος, να θυμήσουμε ότι τα εισιτήρια κοστίζουν 15 ευρώ ενώ υπάρχουν ακόμη κάποια διαθέσιμα των 50 και 100 ευρώ.

Βράβευση των πρωταθλητριών του βόλεϊ
Εκτός από τη μεγάλη συναυλία της Αννας Βίσση, το πρόγραμμα της βραδιάς στο κλειστό του ΟΑΚΑ περιλαμβάνει διάφορα events με κορυφαίο αυτό της απονομής του πρωταθλήματος, του έβδομου συνεχόμενου, στα κορίτσια του Παναθηναϊκού στο βόλεϊ. Οι παίκτριες του Σπύρου Χουντουμάδη θα παραλάβουν το τρόπαιο από τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ Αχιλλέα Μαυρομάτη.
Sms για ένα αυτοκίνητο
Εκτός από την συναυλία και την απονομή ένας από τους φίλους του Παναθηναϊκού που θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ θα έχει την ευκαιρία να φύγει με ένα αυτοκίνητο. Ο τρόπος είναι απλός. Όσοι στείλουν την λέξη ΠΑΟ στο 54242 θα μπουν στην κλήρωση για ένα αυτοκίνητο. Όσον αφορά το συγκεκριμένο sms καλό θα είναι να αποστέλλεται και ασχέτως με τη συναυλία μιας και τα έσοδα από τα μηνύματα πηγαίνουν στον Ερασιτέχνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου