Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Ο Μίκαελ Σουμάχερ πιστεύει ότι η Mercedes μπορεί να δείξει πολύ βελτιωμένο πρόσωπο στη συνέχεια του πρωταθλήματος




Το μονοθέσιο της Mercedes έδειξε πολύ βελτιωμένο στο τέλος των χειμερινών δοκιμών με τις τελευταίες αναβαθμίσεις. Ωστόσο  στην Αυστραλία τα Ασημένια Βέλη δεν κατάφεραν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στις κατατακτήριες, ενώ στον αγώνα εγκατέλειψαν και τα δύο.
"Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θέλουμε να πάμε καλύτερα απ' ό,τι στην πρώτη κούρσα, η οποία ήταν απογοητευτική για όλους μας", τόνισε ο Σουμάχερ.
"Αυτό είναι κάτι που βλέπουμε ξεκάθαρα σαν μια πρόκληση και είναι πάρα πολύ νωρίς για να μας ξεγράψετε.
"Ολοι στην ομάδα παραμένουν θετικοί και διατηρούν τη διάθεσή τους να παλέψουν. Οπότε περιμένω ότι το αγωνιστικό τριήμερο που έρχεται θα είναι καλύτερο για μας, ένα τριήμερο πάνω στο οποίο μπορούμε να χτίσουμε".
Σε ανάλογο ύφος οι δηλώσεις και του Νίκο Ρόσμπεργκ: "Η Μελβούρνη είναι μια μοναδική πίστα και θα έχουμε μια πολύ καλύτερη κατανόηση του επιπέδου της απόδοσής μας έπειτα από μερικές κούρσες.
"Νομίζω ότι μπορούμε να ξαφνιάσουμε κόσμο την επόμενη Κυριακή. Ξέρουμε από το τελευταίο τεστ στην Βαρκελώνη ότι το μονοθέσιο είναι γρήγορο, άρα πρέπει να δουλέψουμε για να αποδείξουμε τις δυνατότητές του".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου