Σάββατο 9 Απριλίου 2011

(Play) Off ο Σπυρόπουλος


(Play) Off ο Σπυρόπουλος
Ο αμυντικός του «τριφυλλιού», ο οποίος έχει υποστεί διάστρεμμα στον έσω σφυρό της αριστερής ποδοκνημικής, υποβλήθηκε σε θεραπεία και αναμένεται να επανενταχθεί στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων σε 3 με 4 εβδομάδες.

Εφ' όσον τα play off ξεκινήσουν στις 8 Μαϊου, ο αριστερός μπακ του τριφυλλιού θα είναι σε θέση να επιστρέψει είτε στο πρώτο είτε σε κάποιο από τα επόμενα ματς της εξάδας αγώνων που θα δώσει οπαναθηναικος με στόχο την έξοδό του στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σε ό,τι αφορά τον αυριανό αγώνα με τον Αστέρα, τη θέση του θα πάρει λογικά ο Ιωαννίδης, καθώς και ο Καντέ που θα ήταν υποψήφιος υπό προϋποθέσεις, είναι εκτός λόγω καρτών.

Η αποστολή

Στην προπόνηση του Σαββάτου οι «πράσινοι» έκαναν ζέσταμα, ακολούθως επιδόθηκαν σε ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», συνέχισαν με ταχύτητες και τέλος χωρίστηκαν σε έξι ομάδες και έπαιξαν τουρνουά ποδοβόλεϊ. Σε θεραπεία υποβλήθηκε και ο Πετρόπουλος.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε και η αποστολή για τον εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Εκτός έμειναν οι Σπυρόπουλος, Πετρόπουλος, Πλεσί, Σεϊταρίδης, Καρνέζης, Μαυρίας και Καπίνο, καθώς και ο τιμωρημένος Καντέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου