Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Κι ενώ όλοι περίμεναν ότι ο Θανάσης Κωστούλας θα έφευγε από τα γραφεία της ΒΙΑΜΑΡ έχοντας υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Skoda Ξάνθη, τελικά προέκυψε διαζύγιο ανάμεσα στον έμπειρο αμυντικό και την ακριτική ομάδα




Μετά την παραμονή της ομάδα έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός ενόψει της νέας περιόδου στην Skoda Ξάνθη. Ηδη έχει ανακοινωθεί ο νέος προπονητής, που θα είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ενώ έχουν γίνει και οι πρώτες συζητήσεις με τους παίκτες που λήγουν τα συμβόλαια.
Πριν δύο εβδομάδες, ο Σπύρος Βάλλας ανανέωσε το συμβόλαιό του για τρία χρόνια με τους θρακιώτες και ο επόμενος που πέρασε από τα γραφεία του μεγαλομετόχου Χρήστου Πανόπουλου ήταν ο Θανάσης Κωστούλας.
Ολοι περίμεναν το σημερινό (13/4) ραντεβού να έχει ευτυχή κατάληξη για τις δύο πλευρές, ωστόσο το αποτέλεσμα της κουβέντας ανάμεσα στους δύο άνδρες έφερε διαζύγιο με τον αρχηγό της ομάδας, γεγονός που αποτελεί έκπληξη, αφού αμφότεροι είχαν σκοπό να πορευτούν μαζί και τη νέα σεζόν.
Ωστόσο, όταν στο τραπέζι έπεσε το οικονομικό θέμα, παρατηρήθηκε "χάσμα" ανάμεσα στα "θέλω" του Κωστούλα και τα "προσφέρω" του Πανόπουλου, με συνέπεια να επέλθει ο... χωρισμός μετά από πεντέμιση χρόνια, καθότι ο 35χρονος αμυντικός είχε έρθει στην Ξάνθη τον Γενάρη του 2006 από τον Ολυμπιακό.
Μετά την οριστικοποίηση του "διαζυγίου" η ακριτική ΠΑΕ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
"Ο Κος ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ συναντήθηκε με τον ΘΑΝΑΣΗ ΚΩΣΤΟΥΛΑ, συμφώνησαν σε όλα, αλλά διαφώνησαν μόνο στο οικονομικό.
Ήταν τιμή για τη SKODA ΞΑΝΘΗ να συνεργασθεί με έναν άνθρωπο, αθλητή και επαγγελματία, σαν τον Θανάση Κωστούλα, ο οποίος ήταν και πρώτος αρχηγός της.
Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας"

http://www.sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου