Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Η Παλέρμο ήταν η νικήτρια της αναμέτρησης που άνοιξε την αυλαία της 36ης αγωνιστικής του Campionato, καθώς επικράτησε με 2-1 της Μπάρι



Μόλις στο 7ο λεπτό του αγώνα η Μπάρι άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ του Μπεντιβόλιο, παγώνοντας τους οπαδούς της Παλέρμο. Το γκολ των φιλοξενούμενων ξύπνησε τους γηπεδούχους, οι οποίοι στο 39' κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια. Ο Μίκολι πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή, ελίχθηκε όμορφα και με άψογο πλασέ ισοφάρισε για την ομάδα του.

Οχτώ λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης, οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ. Ο Ιλιτσιτς έκανε την συρτή σέντρα από τα αριστερά, η μπάλα πέρασε σχεδόν απ' όλη την άμυνα της Μπάρι κι ο Μπόβο από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Παντέλι, κάνοντας το 2-1. Στο 56' ο Μίκολι τρύπωσε στην μικρή περιοχή των φιλοξενούμενων, έπιασε το δυνατό σουτ, με την μπάλα να γλείφει το οριζόντιο δοκάρι και να περνά άουτ.
Οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να πετύχουν και τρίτο γκολ, όταν στο 64ο λεπτό ο Νταρμιάν μπήκε στην περιοχή της Μπάρι κι ανατράπηκε από τον Παντέλι. Ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε αμέσως την άσπρη βούλα του πέναλτι, όμως ο Μίκολι που ανέλαβε να εκτελέσει την εσχάτη των ποινών νικήθηκε από τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων, με το 2-1 να παραμένει μέχρι το τέλος του αγώνα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου