Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Ο Άγιαξ πραγματοποίησε μια σπουδαία μεταγραφή, καθώς απέκτησε ίσως τον καλύτερο παίκτη του ολλανδικού πρωταθλήματος, τον Τέο Γιάνσεν της Τβέντε



Ο 29άχρονος διεθνής Ολλανδός μέσος υπέγραψε συμβόλαιο 2 ετών με τον Αίανγτα, μέχρι το 2013 δηλαδή, χωρίς να γίνουν γνωστά τα οικονομικά δεδομένα.

Η ομάδα του Φρανκ ντε Μπουρ με την κατάκτηση του πρωταθλήματος εξασφάλισε θέση στους ομίλους του Champions League και σίγουρα με την προσθήκη του Γιάνσεν το ρόστερ γίνεται πολύ πιο ποιοτικό

Ο Τέο Γιάνσεν πέτυχε 13 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα σε 30 εμφανίσεις (έπαιξε σε όλα τα ματς), ενώ ήταν πρωταγωνιστής και στην συμμετοχή της Τβέντε στο Champions League.


"Την προηγούμενη εβδομάδα με πήραν την τηλέφωνο και μου είπαν για το ενδιαφέρον. Ο Άγιαξ είναι μεγάλη ομάδα και θα παίξει σίγουρα στο CL, έτσι δεν ήταν δύσκολη η απόφασή μου", τόνισε ο αριστερόδαρος άσος.

Φέτος σκόραρε 4 φορές κόντρα στον Άγιαξ, ενώ το πρώτο του ματς με την νέα του ομάδα θα είναι κόντρα στην πρώην, την Τβέντε, για σούπερ καπ Ολλανδίας (Johan Cruijff Schaal).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου