Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Την ανανέωση της συνεργασίας με τον Νίκο Καραγεωργίου για δύο ακόμη χρόνια, ανακοίνωσε την Πέμπτη, η ΠΑΕ Εργοτέλης


Η παραμονή του Νίκου Καραγεωργίου στην τεχνική ηγεσία του Εργοτέλη φάνταζε ως τυπικό ζήτημα και κάτι τέτοιο επιβεβαιώθηκε και την Πέμπτη.

Ο Καβαλιώτης τεχνικός ενώ ήδη αποτελεί τον μακροβιότερο εν ενεργεία προπονητή σε ομάδα της Σούπερ Λίγκα θα έχει τη δυνατότητα να διευρύνει το...σερί του, κλείνοντας τουλάχιστον επταετία στην τεχνική ηγεσία των Κρητικών.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ανέφερε:"Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Καραγεωργίου για τα επόμενα δύο χρόνια".

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ , Δημήτρης Παπουτσάκης, δήλωσε: «Για ακόμη μια φορά ο Εργοτέλης αποδεικνύει ότι επενδύει στους ανθρώπους και στηρίζει έμπρακτα τους συνεργάτες και βασικούς συντελεστές της μεγάλης προσπάθειας που γίνεται στον σύλλογο.


Ο Νίκος Καραγεωργίου είναι ένας από τους συντελεστές αυτούς και για τούτο το λόγο οι συζητήσεις για την ομάδα της νέας περιόδου ξεκίνησαν από εκείνον. Τούτη η ανακοίνωση αποτελεί ουσιαστικά το αποτέλεσμα των συζητήσεων και της συμφωνίας ανάμεσα στον πρόεδρο Απόστολο Παπουτσάκη και τον προπονητή.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Νίκο αφ’ ενός διότι έχει δεθεί με τον Εργοτέλη και το όραμά μας για την ομάδα και θέλει μαζί να το υλοποιήσουμε και αφ’ ετέρου γιατί η συμφωνία μας επιτεύχθηκε στο πλαίσιο των νέων οικονομικών συγκυριών – συνθηκών που επικρατούν στη χώρα και που έχουν πλήξει και το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Ο Νίκος Καραγεωργίου, τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον πρόεδρο του Εργοτέλη για το γεγονός ότι μου ανέθεσαν και πάλι για τα επόμενα δύο χρόνια τις τύχες της ομάδας. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα η εμπιστοσύνη που μου δείχνει η διοίκηση και κυρίως η οικογένεια Παπουτσάκη.

 Τέλος θέλω να υποσχεθώ και να διαβεβαιώσω όλους τους φιλάθλους του Εργοτέλη ότι θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό, βάζοντας την ομάδα πάνω από το προσωπικό μου συμφέρον, για να υλοποιεί κάθε χρόνο τους στόχους της».

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Καραγεωργίου ανέλαβε τα ηνία του Εργοτέλη τον Φεβρουάριο του 2006 και φέτος "έκλεισε" πενταετία στο "τιμόνι" της ομάδας την οποία καθιέρωσε στα "μεγάλα σαλόνια" στο διάστημα της παρουσίας του.

Μάλιστα φέτος ο 49χρονος τεχνικός οδήγησε τους Κρητικούς στην υψηλότερη θέση της ιστορίας τους στην μεγάλη κατηγορία, την 8η στην τελική κατάταξη.

Ήδη είναι ο μακροβιότερος εν ενεργεία τεχνικός σε ομάδα της Σούπερ Λίγκα και πλέον με την παραμονή του για δύο ακόμη χρόνια θα έχει τη δυνατότητα να συμπληρώσει τουλάχιστον επταετία στην τεχνική ηγεσία του Εργοτέλη.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου