Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Νάτσο Σκόκο "Μετά την ΑΕΚ μόνο στο εξωτερικό"



Συνέντευξη στην κυριακάτικη εφημερίδα "Realnews", έδωσε ο Νάτσο Σκόκο και αναφέρθηκε  για το μέλλον του στην ΑΕΚ, τα επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, αλλά στους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Ο Αργεντίνος μέσος, μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε πως στο μυαλό του υπάρχει μόνο το συμβόλαιο που έχει με την ΑΕΚ και πως θα έφευγε από την Ένωση μόνο για το εξωτερικό.


Συγκεκριμένα, σε ερώτηση αν τον έχουν προσεγγίσει Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ο Σκόκο είπε: "Όχι. Αλλά και να γινόταν αυτό δεν θα δεχόμουν. Έχω αποφασίσει πως μετά την ΑΕΚ θα φύγω μόνο για ομάδα του εξωτερικού".

Για το αν νιώθει οπαδός της ΑΕΚ, ο Αργεντίνος είπε: "Όχι. Την αγαπώ, αλλά ψέματα δεν λέω. Οπαδοί της είναι, πρέπει να είναι, εκείνοι που την ζουν και την παρακολουθούν από μικροί".

Για τα γκαζάκια έξω από το σπίτι του και αν ήταν λόγος για να φύγει ανέφερε: "Η αλήθεια είναι ότι τότε πέρασαν διάφορες σκέψεις από το μυαλό μου, μέχρι και να φύγω αν ξαναγινόταν. Η οικογένεια είναι τα πάντα για μένα και δεν θα ρισκάρω την ασφάλεια της".

Για τα επεισόδια του τελικού, ανέφερε: "Γελούσαν και στην Αργεντινή", ενώ για τον Χιμένεθ είπε πως: "Πιστεύω πως μαζί του η ομάδα απέκτησε ταυτότητα, άλλαξε προς το καλύτερο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου