Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Την Δευτέρα αναμένονται οι απαντήσεις των Γουνδουλάκη και Γιόνσον στις προτάσεις για ανανέωση των συμβολαίων τους


Γιόνσον

Ο προγραμματισμός για την επόμενη περίοδο στον Πανιώνιο έχει ξεκινήσει από την υπόθεση των συμβολαίων που λήγουν το καλοκαίρι.

Ο Τάκης Λεμονής έχει εισηγηθεί την παραμονή των Φανούρη Γουνδουλάκη, Μάρκους Γιόνσον και Γιάννη Κοντοέ στην ομάδα και το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει
οριστικά από την Δευτέρα.

Για τους δύο πρώτους υπάρχει αισιοδοξία ότι η απάντηση τους θα είναι θετική και θα παραμείνουν κάτοικοι "πλατείας".

Η περίπτωση του τρίτου ωστόσο είναι πιο περίπλοκη καθώς έχει και άλλες προτάσεις στα χέρια του με πιο σημαντική αυτή της ΑΕΚ.

Μετά το ξεκαθάρισμα στις υποθέσεις αυτές αναμένεται να έρθει στο προσκήνιο και το θέμα της ενίσχυσης. Από τη στιγμή που κάποιος ποδοσφαιριστής από τους τρεις που ολοκληρώνονται τα συμβόλαια τους, θα αποχωρήσει, τότε θεωρείται δεδομένα ότι οι "κυανέρυθροι" θα προχωρήσουν στην απόκτηση του αντικαταστάτη του.

Ένα άλλο σημαντικό θέμα που απασχολεί τους Νεοσμυρνιώτες είναι και αυτό του Φαμπιάν Εστογιανόφ. Ο Ουρουγουανός επιστρέφει στην ομάδα έχοντας αγωνιστεί ως δανεικός στην Πενιαρόλ και από τη στιγμή που το συμβόλαιο του είναι υψηλό,είναι πιθανό να προχωρήσουν στην πώληση του ή την παραχώρηση του εκ νέου με τη μορφή δανεισμού.

Τέλος μέσα από τα φιλικά παιχνίδια που θα συνεχιστούν και αυτή την εβδομάδα, ο Τάκης Λεμονής θα έχει την ευκαιρία να βγάλει συμπεράσματα για ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων οι οποίοι είναι υποψήφιοι για να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα την επόμενη σεζόν.

Την Τρίτη 17 Μαϊου πιθανότατα στο "Απήλιον", οι "κυανέρυθροι" θα αντιμετωπίσουν τον Φωστήρα χωρίς να έχει καθοριστεί ακόμη η ώρα έναρξης του φιλικού, την Τετάρτη 18 του μήνα  αντίπαλος θα είναι ο ΠΑΟ Ρουφ στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης(16:00) ενώ την Παρασκευή 20 Μαΐου(18:00) στο Αγρίνιο θα αντιμετωπίσουν τον νεοφώτιστο στην Σούπερ Λίγκα,Παναιτωλικό σε ένα παιχνίδι που θα έχει τον χαρακτήρα φιέστας για τους γηπεδούχους για την επιστροφή τους στα "μεγάλα σαλόνια" μετά από 34χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου