Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Την πεποίθησή του πως ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να παίρνει τα πρωταθλήματα και τα επόμενα χρόνια, εξέφρασε ο Αλέξης Κούγιας



Ο γνωστός δικηγόρος δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την μελλοντική έλευση του Καλογιάννη στον Ολυμπιακό,  τα όσα έχει πετύχει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ενώ αποκάλυψε πως θα ζητήσει από τους πρωταθλητές Ελλάδας φιλική αναμέτρηση για τα 120 χρόνια της Παναχαϊκής.

Για τον ερχομό του Καλογιάννη στον Ολυμπιακό: "Δεν ξέρω σε τι πόστο θέλει να τον βάλει ο κύριος Μαρινάκης στον Ολυμπιακό. Εκείνο που ξέρω είναι ότι ο Σπύρος Καλογιάννης τα τελευταία χρόνια έχει δείξει μια αξιοζήλευτη συμπεριφορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Περνάει ίσως την καλύτερη παραγοντική εποχή του. Μόνο καλό θα κάνει στον Ολυμπιακό".


"Ο Μαρινάκης δεν έχει ανάγκη κανέναν Μπέο"

Για τον Ολυμπιακό και αν θα παίρνει συνεχώς το πρωτάθλημα: "Είναι βέβαιο ότι θα το παίρνει! Εφόσον συνεχιστει αυτή η κατάσταση στον Παναθηναϊκό και στην ΑΕΚ και εφόσον ο ΠΑΟΚ με τον Άρη παραμένουν στο επίπεδο μιας εξαιρετικής μόνο διαχείρισης, ο Ολυμπιακός θα το παίρνει. Αποφεύγοντας μόνο τα λάθη και αξιοποιώντας τη σταθερή διοίκηση που έχει, όπου τις αποφάσεις τις παίρνει μόνο ένας. Το πολυμετοχικό μοντέλο απέτυχε παταγωδώς. Και αν αποφύγει να αλλάζει πολλούς παίκτες κάθε χρονιά και φτιάξει ομοιογένεια, τότε θα πάει καλά και στην Ευρώπη. Θα ήθελα να σου πω κάτι ακόμη.

Εκείνο που πρέπει να μην ξεχάσει ποτέ ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είναι ότι σ' αυτό το ύψιστο αξίωμα που κατέχει είναι καθημερινά στο στόχαστρο και του τελευταίου Έλληνα. Οι ενέργειες του πρέπει να δείχνουν ήθος και να έχουν αισθητική. Αυτό δεν μπορεί να γίνει, αν ταυτίσει την κυριαρχία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο με την παρουσία ενός Μπέου. Προσωπικότητες όπως ο Μαρινάκης δεν έχουν ανάγκη κανέναν Μπέο. Εγώ τις επόμενες ημέρες θα στείλω προσωπική επιστολή στον κύριο Μαρινάκη".

"Μόνο ο Ολυμπιακός μπορεί να τιμήσει την Παναχαϊκή"

Για το περιεχόμενο της επιστολής: "Θα του στείλω προσωπική επιστολή , τόσο ως δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, όσο και ως πρόεδρος της Παναχαϊκής, της ιστορικότερης ομάδας της επαρχίας με ιστορία 120 χρόνων. Με την επιστολή αυτή θα του ζητήσω να έρθει ο Ολυμπιακός στην Πάτρα να μας τιμήσει και να τον τιμήσουμε στο επετειακό παιχνίδι για τα 120 χρόνια της Παναχαϊκής.

Είναι πεποίθησή μου ότι μόνο ο Ολυμπιακός από τις ελληνικές ομάδες μπορεί να τιμήσει με την παρουσία του τα 120 χρόνια της Παναχαϊκής. Το γήπεδό μας γέμιζε και φέτος στην Γ' Εθνική, αν έρθει ο Ολυμπιακός για το φιλικό αυτό εδώ, θα έχουμε 15.000 κόσμο μέσα και 15.000 κόσμο έξω!"

"Είχα κόντρες λόγω Κορκονέα"

Για την αποθέωση που γνώρισε από τον κόσμο και τις παλαιότερες αποδοκιμασίες: "Πάντα ο κόσμος της Πάτρας είχε καλή γνώμη για μένα. Απόδειξη είναι ότι λίγο πριν από τις δημοτικές εκλογές, σ' ένα γκάλοπ που έκανε η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα, με επέλεξαν ως τον καταλληλότερο για τον δήμο Πατρών χωρίς να έχει βάλει υποψηφιότητα! Τις κόντρες τις είχα όχι με τον κόσμο της Παναχαϊκής, αλλά με τους αντιεξουσιαστές φίλους της Παναχαϊκής, διότι ανέλαβα την υπεράσπιση του Επαμεινώνδα Κορκονέα για τον φόνο του Γρηγορόπουλου".

Τι να περιμένει ο κόσμος της Παναχαϊκής: "Να περιμένουν καλές μεταγραφές που θα ανεβάσουν σίγουρα το επίπεδο της ομάδας. Λύσαμε την συνεργασία μας με 10 ποδοσφαιριστές. Είχαμε ρόστερ 27 παικτών και θέλουμε ρόστερ με 25. Θα έρθουν αξιόλογοι παίκτες, που έχουν γεμάτες σεζόν με συμμετοχές είτε στην Superleague, είτε στη Β' Εθνική και σε καλές ηλικίες! Και δεν θα πάρω ποδοσφαιριστές που έχουν σχέση με το παράνομο στοίχημα ούτε γνωστούς γυρολόγους. Η φιλοσοφία μου είναι παίκτες σε μικρή ηλικία, δεμένοι με μακρόχρονα συμβόλαια και με ποιότητα να σταθούν και στην Superleague".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου