Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Σοφοκλής Πιλάβιος "Να εκμοντερνιστούν οι κανονισμοί της ΕΠΟ"


Πιλάβιος

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (14/5) στο Θέατρο της Σχολής Μωραΐτη η ανοιχτή συζήτηση με θέμα: «Το Ποδόσφαιρο σε κρίση. Αναζητείται λύση;». Σε αυτή συμμετείχε και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, ο οποίος έθεσε τον στόχο του για την αντιμετώπιση αυτής της κρίσης.

"Η δική μου ευθύνη είναι πως πρέπει να αλλάξουν τα πλαίσια των κανονισμών και των νόμων και αυτό θα επιδιώξω να κάνω στο υπόλοιπο της θητείας μου. Έχω στόχο να γραφτεί ξανά ο ποινικός κώδικας της ΕΠΟ", ήταν η βασική του τοποθέτηση για το θέμα.


Πέρα από τον κ. Πιλάβιο, ήταν καλεσμένοι ο γενικός διευθυντής της Super League, Πατρικ Κομνηνός, ο πρώην πρόεδρος της Super League, Πέτρος Κόκκαλης, το μέλος Δ.Σ. του Παναθηναϊκού, Μαίρη Λομβάρδου- Ζούλα, οι μέτοχοι της ΑΕΚ, Τάκης Κανελόπουλος και Πόλυς Χατζηιωάννου (οι οποίοι έχουν ανενεργές συμμετοχές), ο πρώην πρόεδρος του Ατρομήτου, Τάσος Παπανικόλας και ο μάνατζερ Δημήτρης Χατζηιωάννου.

Συντονιστής της συζήτησης ήταν ο δημοσιογράφος Νίκος Γαβαλάς και σε ρόλο "ανακριτή" ο Αντώνης Πανούτσος καθώς ήταν ο πρώτος που εντόπισε ότι όλοι οι προαναφερθέντες τυγχάνει να είναι απόφοιτοι του ίδιου σχολείου, δηλαδή της Σχολής Μωραΐτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου