Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος της Σάλκε είναι το νέο πρόσωπο που κάλεσε στην Εθνική ομάδα ο Φερνάντο Σάντος



Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Φερνάντο Σάντος γνωστοποίησε τους πέντε παίκτες που κλήθηκαν στην αποστολή και αγωνίζονται σε ομάδες του εξωτερικού ενόψει του αγώνα με την Μάλτα στο ΟΑΚΑ στις 4 Ιουνίου για τα προκριματικά του "EURO 2012" και το φιλικό με αντίπαλο το Εκουαδόρ στις 7 του μήνα στις ΗΠΑ.

Στις κλήσεις ξεχωρίζει το όνομα του Κυριάκου Παπαδόπουλου της Σάλκε ο οποίος εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του, φτάνοντας με την ομάδα του στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και κατακτώντας το Κύπελλο Γερμανίας.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έτσι είναι στις επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού ο οποίος δεν μπορεί να έχει στην διάθεση του και τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο ο οποίος αποβλήθηκε στην προηγούμενη αναμέτρηση με την Μάλτα και μάλιστα θα χάσει και το επόμενο παιχνίδι εκτός έδρας με το Ισραήλ, καθώς τιμωρήθηκε με δύολ αγωνιστικές από την UEFA.

Παράλληλα κλήθηκε και ο Βαγγέλης Μόρας της Μπολόνια ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί στη θέση του παίκτη της Μίλαν.

Παράλληλα εκτός πλάνων για την αναμέτρηση της 4ης Ιουνίου είναι και ο Γιώργος Τζαβέλλας της Άιντραχτ Φρανκφούρτης ο οποίος επίσης είναι τραυματίας.


Στις κλήσεις βρίσκεται και το όνομα του Αλέξανδρου Τζιόλη ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε από το παιχνίδι με το Ισραήλ στα τέλη του περασμένου χρόνου.

Το παζλ συμπληρώνουν ο Γιώργος Σαμαράς της Σέλτικ και ο Παναγιώτης Κονέ της Μπρέσια. Πιο αναλυτικά οι κλήσεις των παικτών που αγωνίζονται στο εξωτερικό:

Γιώργος Σαμαράς(Σέλτικ), Βαγγέλης Μόρας(Μπολόνια), Αλέξανδρος Τζιόλης(Ρασίνγκ Σανταντέρ), Παναγιώτης Κονέ(Μπρέσια), Κυριάκος Παπαδόπουλος(Σάλκε).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου