Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Παρελθόν αποτελούν για τον Εργοτέλη οι Σήφης Δασκαλάκης, Μανώλης Ρουμπάκης και Δημήτρης Ορφανός


Δασκαλάκης

Μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Νίκου Καραγεωργίου, ο σχεδιασμός για την νέα χρονιά ξεκίνησε άμεσα στο στρατόπεδο του Εργοτέλη.

Από την Πέμπτη κιόλας η διοίκηση ξεκίνησε τις επαφές με παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν καθώς ο αριθμός τους είναι μεγάλος

Ήδη μάλιστα για τρεις ποδοσφαιριστές ξεκαθάρισε το τοπίο καθώς οι Σήφης Δασκαλάκης, Μανώλης Ρουμπάκης και Δημήτρης Ορφανός αποτελούν παρελθόν για τους Κρητικούς.


Ο πρώτος θα έχει την ευκαιρία να κάνει το παραπάνω βήμα στην καριέρα του ενώ ο δεύτερος και ο τρίτος δεν βρίσκονται στα πλάνα για την νέα περίοδο.

Πρόταση με μειωμένες αποδοχές έγινε και στον Μάριο Χίμπλινγκερ και αναμένεται η απάντηση του ενώ κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και με τους Γκιόργκι Σασιασβίλι και Σίλβα Τζούνιορ.

Ανοιχτές είναι ακόμη οι υποθέσεις των Μπέτο και Ολίσε ο οποίος ανήκει στον Πανθρακικό ενώ δύσκολα θα παραμείνουν στην ομάδα οι Βερπακόφσκις και Αλεξόπουλος.

Στον αντίποδα στα μεταγραφικά, πληροφορίες κάνουν λόγο περί ενδιαφέροντος για τον 21χρονο Αυστριακό μεσοεπιθετικό, Φλόριαν Χαρτ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου