Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Μεταγραφική ενίσχυση στη θέση του τερματοφύλακα σκέφτεται η Τότεναμ



Αποφασισμένος να πάρει τη φανέλα βασικού από τον Εουρέλιο Γκόμες φαίνεται να είναι ο προπονητής της Τότεναμ Χάρι Ρέντναπ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της γνωστής ιστοσελίδας Goal.com ο Άγγλος τεχνικός κουράστηκε από τα συνεχή λάθη του Βραζιλιάνου γκολκίπερ και πλέον αναζητά το "Νούμερο 1" για τη νέα χρονιά.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο κύριος στόχος των Λονδρέζων είναι ο βασικός πορτιέρο των "Οράνιε" Μάαρτεν Στεκέλενμπουργκ.

Ο Ολλανδός όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει από τον Άγιαξ το καλοκαίρι καθώς το συμβόλαιό του λήγει την επόμενη σεζόν και το ενδιαφέρον για την απόκτησή του είναι ήδη υψηλό.


Ωστόσο στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν" βρίσκεται ο συμπαίκτης του στην εθνική Ράφαελ φαν ντε Φάαρτ, γεγονός που μπορεί να αποδειχθεί καταλυτικής σημασίας αν τελικά η Τότεναμ αποφασίσει να κινηθεί δυναμικά.

Από την άλλη ο Γκίβεν φαντάζει προσιτή περίπτωση αν στραβώσει του Στεκέλενμπουργκ, δεδομένου ότι έχει χάσει τη θέση στη βασική εντεκάδα λόγω Τζο Χαρτ και πριν λίγο καιρό έκλεισε το τριακοστό πέμπτο έτος της ηλικίας του.

Εξάλλου ο Ιρλανδός αντιμετώπισε στο παρελθόν προβλήματα στον ώμο, κάτι που μπορεί να αποτελέσει τροχοπέδη σε πιθανή μεταγραφή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου