Τρίτη 10 Μαΐου 2011

O Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αποκάλυψε ότι οι Φιλίπ Μεξές και Τάγιε Ταΐβο είναι οι δύο πρώτες μεταγραφές της Μίλαν



"Έχουμε ήδη υπογράψει τους Μεξές (ελεύθερος από Ρόμα) και Ταΐβο (ελεύθερος από Μαρσέιγ). Για την άμυνα έχουμε αγοράσει αυτούς τους δύο παίκτες και νομίζω ότι είμαστε εντάξει.

Θα κοιτάξουμε μετά για τη μεσαία γραμμή και την επίθεση, αλλά απόψε πρέπει να σκεφτούμε για το Κόπα Ιτάλια", τόνισε ο τεχνικός των πρωταθλητών Ιταλίας, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου παραμονή του δεύτερου ημιτελικού Κυπέλλου κόντρα στην Παλέρμο στο "Ρέντσο Μπαρμπέρα" (2-2 το πρώτο ματς).

Φυσικά, η προοπτική να πάρει η Μίλαν το εισιτήριο για τον τελικό και να διεκδικήσει το τρόπαιο κόντρα στην συμπολίτισσα Ίντερ, κάθε άλλο παρά ασυγκίνητο αφήνει τον Μάσιμο Αλέγκρι.

"Εάν με γοητεύει ένας πιθανός τελικός με την Ίντερ; Ο τελικός είναι αρκετός για να με γοητεύσει. Έχουμε προετοιμαστεί ψυχολογικά για το ματς με την Παλέρμο και είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε ένα σπουδαίο ματς.


Όταν είσαι στη Μίλαν δεν μπορείς να σταματάς όταν κατακτάς κάτι επειδή μετά το πρωτάθλημα υπάρχει το Κύπελλο και μετά το Σούπερ Καπ. Πρέπει πάντα να κοιτάς μπροστά, αυτό είναι κανόνας στη ζωή".

Όσον  αφορά στην περίπτωση απόκτησης του Γκάνσο από τη Σάντος αλλά και της επιστροφής του Κακά από τη Ρεάλ Μαδρίτης, δήλωσε:

"Είναι σπουδαίοι παίκτες και οι δύο. Για τον Κακά μιλάει από μόνη της η καριέρα του. Ο Γκάνσο είναι ακόμα νέος και έχει ποιότητα αλλά αν έρθει στην Ευρώπη θα πρέπει να δείξει πολλά περισσότερα.

Δεν μπορώ να επιλέξω. Πρώτα θα πρέπει να μιλήσω με τον Γκαλιάνι και τον πρόεδρο για να δούμε τα πράγματα από τεχνική και οικονομική άποψη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου