Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Με απουσίες και χωρίς νέα πρόσωπα (μεταγραφές) θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Πέμπτης (08:00) η "πρώτη" του Παναθηναϊκού για την νέα δύσκολη χρονιά.





Θα πρέπει κανείς να ανατρέξει πολύ πίσω στο παρελθόν προκειμένου να βρει μια πρεμιέρα για τονΠαναθηναϊκό που να μην έχει έναν νέο παίκτη στο ρόστερ του.

Η αντίστροφη μέτρηση για την "πρώτη" της νέας χρονιάς ολοκληρώνεται το πρωί της Πέμπτης στις 8, όπου οι "πράσινοι" μετά από 35 μέρες διακοπών επιστρέφουν και πάλι στην Παιανία.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα και το τεχνικό τιμ του θα περιμένουν την Πέμπτη, τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου για την πρεμιέρα της φετινής χρονιάς,με την πρώτη μέρα να αναλώνεται σε ιατρικές εξετάσεις που θα γίνουν το πρωί και το απόγευμα και ενδεχομένως η "πρώτη" της νέας χρονιάς αναμένεται να γίνει τη Παρασκευή 1 Ιουλίου.


Καμία μεταγραφή... στην "πρώτη"

Η διαφορά με τις άλλες χρονιές στην Παιανία δεν είναι οι απουσίες που θα υπάρξουν αλλά οι προσθήκες που δυστυχώς για τους φίλους του "τριφυλλιού¨" και για την ώρα δεν υφίστανται. Οι λόγοι γνωστοί καθώς η απραξία των μετόχων οδήγησαν την διοικούσα επιτροπή να βγάλει το "φίδι από την τρύπα" και για να ενισχύσει το ρόστερ του Φερέιρα θα πρέπει πρώτα να πουλήσει παίκτες.

Στην "πρώτη" της Πέμπτης το παρών θα πρέπει να δώσουν όλοι οι παίκτες που αγωνίζονταν πέρσι στο "τριφύλλι", εκτός του Ζιλμπέρτο Σίλβα ο οποίος πήρε μεταγραφή για τη Γκρέμιο και του Λουίς Γκαρθία του οποίου το συμβόλαιο λύνεται την ίδια μέρα (30/06) και φυσικά δεν θα ανανεωθεί.

Μέσα και οι δανεικοί, απόντες για λίγο ακόμα οι διεθνείς

Παράλληλα, άδεια αναμένεται να έχουν μέχρι την προσεχή Δευτέρα 4 Ιουλίου όλοι οι Έλληνες διεθνείς ποδοσφαιριστές, λόγω των υποχρεώσεών τους μετά τα πλέι οφ με την Εθνική. Επομένως Γιώργος Καραγκούνης, Κώστας Κατσουράνης, Σωτήρης Νίνης, Στέφανος Κοτσόλης, Λουκάς Βύντρα, Νίκος Σπυρόπουλος και Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος καθώς και ο Σεντρίκ Καντέ που ήταν με το Μαλί. Δικαιολογημένος απών λόγω ενός οικογενειακού προβλήματος θα είναι ο Γιόσου Σαριέγκι που έχει ειδοποιήσει έγκαιρα.

Παρόντες λογικά και υποχρεωμένοι να είναι αναμένονται οι: Τζιμπρίλ Σισέ, Σεμπάστιαν Λέτο, Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, Αλέξανδρος Τζόρβας, Ορέστης Καρνέζης, Γιώργος Ιωαννίδης, Στέργος Μαρίνος, Νταμιέν Πλεσί, Σιμάο Μάτε Τζιούνιορ, Χάρης Μαυρίας, Σίλβα Κλέιτον και Αντώνης Πετρόπουλος.

Το παρών θα πρέπει να δώσουν και οι δανεικοί Ελίνι Δημούτσος, Ματίας Μπιάρσμιρ, Μαρσέλο Μάτος, Μπράις Μουν, Χρήστος Μελίσσης και Σωτήρης Λεοντίου, καθώς ο δανεισμός τους ολοκληρώθηκε και πρέπει λογικά να δώσουν το παρών στις εγκαταστάσεις της Παιανίας.

Εκεί έχουν λάβει το μήνυμα να βρεθούν και οι Καπίνος, Λαγός, Ταμπάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Κάσας και Φουρλάνος από την Golden Team.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου