Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Ο κόσμος της ΑΕΚ δηλώνει για ακόμα μια χρονιά παρών με την αγορά διαρκείας με τον συνολικό αριθμό καρτών να φτάνει πάνω από τις 6.500 κάρτες.



Το έχουμε ξαναγράψει, το έχουμε ξαναπεί και το πιστεύουμε φανατικά: "Είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ"! Ο κόσμος της ομάδας δείχνει και πάλι την αγάπη του για τον σύλλογο με το δικέφαλο αετό στο στήθος, εξασφαλίζοντας θέση στο ΟΑΚΑ για τη νέα σεζόν.


Μέχρι και την Τρίτη (29/6) δόθηκαν 4.565 κάρτες διαρκείας χωρίς να υπολογίζονται οι κάρτες που έχουν πάρει οι οπαδοί από τους Supporters. Το συγκεκριμένο νούμερο φτάνει κοντά στις 2000 και συνολικά κοντά στις 6500 κάρτες. Αν αναλογιστεί κανείς πως θα πωλούνται τα διαρκείας μέχρι και το τέλος Ιουλίου, με έναν μέσο όρο 300 καρτών καθημερινά και όχι με 500 κάρτες που φεύγουν τώρα, τότε οι 15000 κάρτες (με όλες τις δύσκολες συνθήκες) δεν είναι δύσκολος στόχος.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κόσμος, ο οποίος από την Δευτέρα έχει ελεύθερες θέσεις στη διάθεση του, θα έχει τις εκπτώσεις μέσω Supporters για ακόμα δύο μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου