Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Πάνω από 8.000 φίλοι του Άρη έκαναν δυναμική παρουσία στις θύρες 2 και 7 του "Κλεάνθης Βικελίδης", στην σημερινή επίσημη "πρώτη" της ομάδας της Θεσσαλονίκης



Μπορεί η ώρα έναρξης της πρώτης προπόνησης ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου να ήταν προγραμματισμένη για τις 18:00, όμως η προσέλευση των φιλάθλων του Άρη είχε ξεκινήσει στο "Κλεάνθης Βικελίδης" από τις 17:00 δίνοντας το στίγμα τους και αρχίζοντας να ζεσταίνουνε την ατμόσφαιρα.

Αυτή δε κορυφώθηκε στις 18:15 όταν και ο Σάκης Τσιώλης με τους συνεργάτες και τους ποδοσφαιριστές του βγήκανε από τα αποδυτήρια και πάτησαν το χορτάρι του "Κλεάνθης Βικελίδης" που ήταν σε εξαιρετική κατάσταση.


Οι φίλοι του Άρη ωστόσο δεν παρέλειψαν φυσικά με τρία πανό τους που ανάρτησαν στην θύρα 2 να σχολιάσουν με τον δικό τους τρόπο το σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες που συγκλονίζει εδώ και μία εβδομάδα το ελληνικό ποδόσφαιρο.

 
Όσο για το περιεχόμενό τους ήταν:

"ΔΩΣΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ, ΣΩΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΜΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ...!"

"ΙΔΙΩΝΥΜΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΥΡΣΟ, Ε; ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΠΕΟ-ΨΩΜΙΑΔΗ"

"ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ, ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΕΣΙΟΥΡΓΟΣ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ!!! Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΥ Κ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ, Η ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ!!!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου