Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Για την απόκτηση του Σάκη Κανούλα από τον Αρη μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό ο πρόεδρος της Αναγέννησης Επανομής, Μιχάλης Μπαλασάς



Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο πρόεδρος της Αναγέννησης Επανομής, Μιχάλης Μπαλασάς, μίλησε για την συμφωνία της ομάδας του με τον Άρη για την απόκτηση του Σάκη Κανούλα.

Στην συνέντευξη που παραχώρησε στα «Αθλητικά Νέα 98,7» μίλησε ακόμη για την άνοδο της ομάδας του στην Football League, τον χαρακτήρα του 19χρονου επιθετικού αλλά και τον τεχνικό του Άρη, Σάκη Τσιώλη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μιχάλης Μπαλασάς:

Στην αρχική του τοποθέτηση αναφέρθηκε στην πορεία της Επανομής προς την άνοδο στην Football League λέγοντας: «Το αποτέλεσμα δικαίωσε όλους όσους μας πίστεψαν. Είχαμε προσεγμένη ομάδα. Κερδίσαμε με το σπαθί μας την άνοδο. Διδαχτήκαμε από τα περσινά λάθη και καταφέραμε να πάρουμε την άνοδο. Με ηρεμία, γνώση και σωστές επιλογές καταφέραμε να πετύχουμε το όνειρο όλων στην Επανομή».


Για τον Σάκη Κανούλα δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερη χαρά για όλους μας. Είναι ένα παιδί που ξεκίνησε από τα σπλάχνα της Επανομής, από τις ακαδημίες και κατάφερε να καταξιωθεί και να καταλήξει στον Άρη. Ήταν επιλογή δικιά μας αλλά και επιθυμία του παίκτη να πάει στον Άρη.

Δεν μπορούσαμε να παραβλέψουμε την επιθυμία του παίκτη αλλά και της οικογένειάς τους. Προτιμούσαν να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη, από το να πάει στην Αθήνα και την ΑΕΚ. Κέρδισε την καταξίωση από τον Δεκέμβρη και μετά. Η ικανότητά του τον έκανε να ξεχωρίσει».

Για τις καλές σχέσεις με το νέο μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης, Ντίμη Παπαϊωάννου, υποστήριξε: «Υπάρχουν καλές σχέσεις με τον Άρη και τον Ντίμη Παπαϊωάννου. Είναι παιδικός φίλος μου και στήριξε την προσπάθεια της Επανομής, οπότε υπήρχε προσωπική δέσμευση».

Για την μεταγραφή του Κανούλα στον Άρη σημείωσε: «Δεν υπήρξε πρόβλημα στην μεταγραφή. Δεν υπήρχε περίπτωση να σταθούμε εμπόδιο στον παίκτη. Ούτε καν το οικονομικό δε σκεφτήκαμε. Από την άλλη, υπάρχει μια καλή σχέση με τον Άρη και μέσα από αυτήν τη συνεργασία θα κερδίσει πολλά και η Επανομή. Όχι μόνο οικονομικά. Θα υπάρξει συνεργασία και για τους παίκτες. Η Επανομή θέλει την βοήθεια του Άρη. Μπορεί να υπάρχουν παίκτες στον Άρη που δε θα είναι στις επιλογές του Τσιώλη, οπότε θα μπορούν να δοθούν δανεικοί σε μας».

Για τον χαρακτήρα του είπε: «Τον έχω ζήσει πολύ καλά. Είναι παιδικός φίλος του γιου μου. Τον έχω συνέχεια στο σπίτι μου. Είναι εξαιρετικό παιδί. Θα ήθελε να τον έχει κάθε ομάδα. Δεν πρόκειται να δημιουργήσει πρόβλημα. Είναι κατασταλαγμένος, παρά το νεαρό της ηλικίας του. Στο δύσκολο κομμάτι που μπαίνει τώρα θα δείξει την ανάλογη προσοχή και έχει όλα τα φόντα για να πετύχει».

Για τον τεχνικό του Άρη, Σάκη Τσιώλη, υπογράμμισε: «Όταν μίλησα μαζί του μου είπε ότι θέλει να προωθήσει νέα παιδιά. Για τον Κανούλα είναι ότι καλύτερο η παρουσία του Τσιώλη στην ομάδα. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι να δω τον Κανούλα να πετυχαίνει στον Άρη».

Τέλος, για το «χάος» που επικρατεί στην Football League δήλωσε: «Όλη η κατάσταση είναι λυπηρή. Δεν δημιουργήθηκε σήμερα το πρόβλημα. Υπάρχει εδώ και χρόνια. Απλώς τώρα βγήκε στην επιφάνεια. Ελπίζω ότι στη δύσκολη περίοδο που περνάει το ποδόσφαιρο θα βγει δυνατό και θα αλλάξουν πολλά πράγματα. Θα είναι καταστροφή για το ποδόσφαιρο αν κάποια πράγματα δεν μπουν στον δρόμο τους την τωρινή περίοδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου