Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Την απόλυτη ικανοποίησή της εκφράζει μέσω ανακοίνωσης η διοίκηση της εταιρίας "Μπάμπης Βωβός - Διεθνής Τεχνική" αναφορικά με την ψήφιση της τροπολογίας για τη "Διπλή Ανάπλαση"



Ως ουσιαστικό βήμα χαρακτηρίζει την ψήφιση της τροπολογίας για τη "Διπλή Ανάπλαση" Βοτανικού-Λεωφόρου Αλεξάνδρας, η διοίκηση της εταιρίας "Μπάμπης Βωβός - Διεθνής Τεχνική".

Οι ιθύνοντες της εξέφρασαν μέσω ανακοίνωσης την απόλυτη ικανοποίησή τους για την εξέλιξη στην υπόθεση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Χαιρετίζουμε με ιδιαίτερη ικανοποίηση τη συγκεκριμένη εξέλιξη, αφού αποτελεί το ουσιαστικότερο βήμα για την ολοκλήρωση της κατασκευής του εμπορικού κέντρου της εταιρείας μας στο Βοτανικό και την προώθηση της πολυαναμενόμενης ανάπλασης των περιοχών του Βοτανικού και της Λ. Αλεξάνδρας." αναφέρει η εταιρεία.


Παράλληλα, σημειώνει, πως η πρόταση περί αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας θα πρέπει να εξετασθεί από την προγραμματισμένη Τακτική Γενική Συνέλευση και σε συνάρτηση με την ανωτέρω θετική εξέλιξη της ολοκλήρωσης της ψήφισης της νομοθετικής ρύθμισης για τη "Διπλή Ανάπλαση".

"Η εξέλιξη αυτή επιτρέπει τη διαπραγμάτευση σε νέα βάση με τις πιστώτριες τράπεζες, με αντικείμενο τόσο την αναδιάρθρωση του υπάρχοντος βραχυπρόθεσμου δανεισμού της εταιρίας, όσο και την εξασφάλιση πρόσθετων γραμμών χρηματοδότησης", η "Μπάμπης Βωβός - Διεθνής Τεχνική".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου