Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Χαρούμενος που θα αγωνιστεί στην Ξάνθη εμφανίστηκε ο Εμίλ Ντίκα, κάνοντας λόγο για σωστή απόφαση αναφορικά με την συνέχεια της καριέρας του



Ο Ρουμάνος μέσος αποτέλεσε χρονικά το πρώτο απόκτημα των ακριτών στο θερινό παζάρι και μιλώντας σε ιστοσελίδα της χώρας του, μίλησε για την απόφαση του να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

"Είμαι χαρούμενος με την προσφορά που μου έγινε. Είχα κι άλλες προτάσεις από ρουμάνικους συλλόγους, ακόμα και από τη Μιοβένι, αλλά προτίμησα να φύγω στο εξωτερικό", είπε χαρακτηριστικά.

Συνεχίζοντας μεταξύ άλλων, τόνισε:"Πριν από δύο χρόνια επέλεξα την Κλουζ γιατί ήθελα να κατακτήσω τίτλους και συγκεκριμένα ένα πρωτάθλημα.


Δεν στενοχωριέμαι γι αυτή την επιλογή, άλλωστε μου έλειπε ένα πρωτάθλημα στη Ραπίντ. Η περσινή σεζόν ήταν όμορφη, ειδικά το πρώτο της κομμάτι όταν έπαιξα σε κάποια ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ".

Όσο για την μετάθεση της έναρξης της προετοιμασίας, της ομάδας για τις 4 Ιουλίου, σημείωσε:"Επρεπε να βρίσκομαι σήμερα στην Ελλάδα, αλλά η συγκέντρωση μεταφέρθηκε για την Κυριακή. Πιθανώς λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το ευχάριστο είναι ότι στην ομάδα μου δεν υπάρχουν οικονομικά προβλήματα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου