Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Ο ΟΦΗ απειλείται με αποβολή από κάθε επαγγελματικό ή ερασιτεχνικό πρωτάθλημα στην Ελλάδα, εάν δεν δεν παραιτηθεί των αξιώσεών του από τα πολιτικά δικαστήρια



Τελεσίγραφο στον ΟΦΗ έδωσε η γενική διευθύντρια της FIFA για θέματα ομοσπονδιών, Εύα Πασκέ στην συνάντηση που είχε με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Πάνο Μπιτσαξή, παρουσία του προέδρου της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιου.

Η κ. Πασκέ κατέστησε σαφές πως σε περίπτωση που ο ΟΦΗ, κατά παράβαση των κανονισμών, συνεχίσει την προσφυγή του στα πολιτικά δικαστήρια, θα υποστεί τις προβλεπόμενες κυρώσεις, οι οποίες είναι αποβολή από κάθε επαγγελματικό ή ερασιτεχνικό πρωτάθλημα στην Ελλάδα!


Επίσης κατά την διάρκεια της συνάντησης η γενική διευθύντρια της FIFA, ενημερώθηκε από τον Σοφοκλή Πιλάβιο και για τα προβλήματα που υπάρχουν γενικά στον χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Από εκεί και πέρα, δυσαρέσκεια επικρατεί στην ΕΠΟ για τις πιέσεις που δέχεται ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας να παραστεί στην επιτροπή μορφωτικών υποθέσεων της Βουλής για το θέμα των αδειοδοτήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου