Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Ο Φρανκ Ράικαρντ θα είναι ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της Σαουδικής Αραβίας



Το συμβόλαιο με τον Ράικαρντ είναι κατά 99% ολοκληρωμένο.

Πριν προβούμε σε κάποια ανακοίνωση θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσουμε κάθε μικρή λεπτομέρεια της συμφωνίας, έτσι ώστε να μην επαναληφθεί αυτό που συνέβη με τον Ρικάρντο Γκόμες", τόνισε με δηλώσεις του, με τον Γκόμες να είναι η πρώτη επιλογή για τον πάγκο αλλά μετά την αρχική προφορική συμφωνία των δύο πλευρών να ακολουθεί ρήξη ελέω διαφωνιών που προέκυψαν την τελευταία στιγμή.

Σε περίπτωση που τα πράγματα κυλήσουν ομαλά με τον Ράικαρντ, ο Ολλανδός τεχνικός θα υπογράψει την Πέμπτη (30/6) τριετές συβόλαιο συνεργασίας, που θα του αποφέρει το ποσό των 7.000.000 λιρών.


Εντύπωση προκαλεί ότι η Σαουδική Αραβία έμεινε χωρίς ηγέτη στον πάγκο της από τον περασμένο Ιανουάριο και τον καταποντισμό της στο Ασιατικό Κύπελλο, ενώ από την πλευρά του ο 48χρονος τεχνικός βρισκόταν σε αναζήτηση ομάδας μετά την απόλυσή του από τη Γαλατάσαραϊ τον περασμένο Οκτώβριο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά την παρουσία τους σε τέσσερις τελικές φάσεις Παγκοσμίου Κυπέλλου, τα τελευταία χρόνια βρίσκονται σε συνεχή πτώση (δεν πήραν μέρος στο Μουντιάλ του 2010), κάτι που φαίνεται από το γεγονός ότι μέσα σε μία επταετία έπεσαν από την 23η στην 92η θέση της ειδικής βαθμολογίας της FIFA  για τις εθνικές ομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου