Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Η Σάντος βρίσκεται στο Μοντεβιδέο για τον πρώτο τελικό του Copa Libertadores με την Πενιαρόλ και ο Νεϊμάρ διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν να έχει συμφωνήσει με την Ρεάλ Μαδρίτης



"Τίποτα δεν μπορεί να με πάρει από την Σάντος", τόνισε χαρακτηριστικά ο Νεϊμάρ κατά την άφιξη της αποστολής βραζιλιάνικης ομάδας στο Μοντεβιδέο διαψεύδοντας τις φήμες που ήθελαν την Ρεάλ Μαδρίτης να έχει συμφωνήσει για την απόκτησή του.

Η Σάντος έφτασε στην πρωτεύουσα της Ουρουγουάης για το πρώτο τελικό του Copa Libertadores κόντρα στην Πενιαρόλ, αναμέτρηση που θα διεξαχθεί τα ξημερώματα της Πέμπτης

Οι δημοσιογράφοι "πολιόρκησαν" τον Νεϊμάρ με πρώτο στόχο να ρωτήσουν για την μεταγραφή στην "βασίλισσα" και ο νεαρός διέψευσε τα πάντα.


Ακόμη και να υπάρχει συμφωνία αποκλείεται να επιβεβαιωνόταν όταν ο Νεϊμάρ ετοιμάζεται να οδηγήσει την Σάντος για πρώτη φορά στην κατάκτηση του Copa Libertadores μετά τις δύο κατακτήσεις με τον Πελέ.

Ανάλογες ήταν και οι δηλώσεις του προέδρου της Σάντος, τονίζοντας πως δεν υπάρχει καν πρόταση: "Αν έρθει πρόταση, θα την στείλω πίσω. Είναι αστείο, αλλά τέτοιες ειδήσεις έρχονται πάντα πριν από ένα σημαντικό ματς. Πρέπει να αστειεύονται. Όταν δεν είναι ο Νεϊμάρ είναι ο Γκάνσο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου